Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Aktualno

Novosti v maju

Novosti v maju

Estetika SMedicina ponovno odpira svoja vrata. Ob pričetku ponovnega delovanja, smo za naše stranke pripravili številne novosti, katere bomo uvajali postopoma.

 

 

Se vidimo spet v 2020

Se vidimo spet v 2020

Hvala vsem našim strankam za zaupanje v letu 2019.

Danes je bil naš zadnji letošnji delovni dan. Zahvaljujemo se vam za zaupanje v letu 2019, obenem se že veselimo ponovnih srečanj z vami v letu 2020, z vami bomo ponovno od ponedeljka 6.1. Za naročanje lahko v tem času uporabite online naročanje preko naše spletne strani. Za nujne primere pošljite sms na 040 524 810.
Želimo vam vesel Božič in Srečno novo leto. Z ljubeznijo, Ekipa Estetika

Jalupro - kolagen booster

Jalupro - kolagen booster

Novo! Kolagen booster JALUPRO! Unikatne sestavine (aminokisline in hialuronska kislina), katere po injiciranju v kožo privedejo do biorevitalizacije znakov staranja kože, pomagajo popraviti poškodbe od sonca, itd. V maju akcijska cena.

RA Academy Masterclass

RA Academy Masterclass

Dr. Samarin se je udeležila RA Academy Masterclass in advanced facial aesthetics s svetovno znanim dr.Raj Acquillo v Veliki Britaniji, Manchester, 16-17 Februar 2019

IMAS Paris 2019

IMAS Paris 2019

IMCAS, svetovni kongres za estetsko medicino, kateri se tradicionalno odvija vsako leto v Parizu, je bil tudi letos več kot izjemen dogodek.