Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Aktualno

Vesele Praznike

Vesele Praznike

Želimo vam Vesel Božič in Srečno novo leto 2021. 

Do 11.1.2021 bomo zaprti zaradi dopusta, naročite se lahko preko online naročanja ali po emailu.

Novosti v maju

Novosti v maju

Estetika SMedicina ponovno odpira svoja vrata. Ob pričetku ponovnega delovanja, smo za naše stranke pripravili številne novosti, katere bomo uvajali postopoma.

 

 

Se vidimo spet v 2020

Se vidimo spet v 2020

Hvala vsem našim strankam za zaupanje v letu 2019.

Danes je bil naš zadnji letošnji delovni dan. Zahvaljujemo se vam za zaupanje v letu 2019, obenem se že veselimo ponovnih srečanj z vami v letu 2020, z vami bomo ponovno od ponedeljka 6.1. Za naročanje lahko v tem času uporabite online naročanje preko naše spletne strani. Za nujne primere pošljite sms na 040 524 810.
Želimo vam vesel Božič in Srečno novo leto. Z ljubeznijo, Ekipa Estetika

Jalupro - kolagen booster

Jalupro - kolagen booster

Novo! Kolagen booster JALUPRO! Unikatne sestavine (aminokisline in hialuronska kislina), katere po injiciranju v kožo privedejo do biorevitalizacije znakov staranja kože, pomagajo popraviti poškodbe od sonca, itd. V maju akcijska cena.

RA Academy Masterclass

RA Academy Masterclass

Dr. Samarin se je udeležila RA Academy Masterclass in advanced facial aesthetics s svetovno znanim dr.Raj Acquillo v Veliki Britaniji, Manchester, 16-17 Februar 2019

IMAS Paris 2019

IMAS Paris 2019

IMCAS, svetovni kongres za estetsko medicino, kateri se tradicionalno odvija vsako leto v Parizu, je bil tudi letos več kot izjemen dogodek.