Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak.png

Pozabite na neprijetne britvice in dolgotrajne postopke odstranjevanje dlak. Lasersko odstranjevanje dlak z medicinskim laserjem je najučinkovitejši in najboljši način za trajno odpravljanje nezaželene poraščenosti. Laser deluje na folikle dlake (tiste v aktivni fazi rasti), torej pod pod površino kože in jih s tem uniči, posledično pa zmanjša poraščenost. 

Laser, katerega uporabljamo v Estetiki SMedicina, je medicinski laser Sandro Dual, proizvajalec Wontech, Koreja, laser ima vse certifikate (FDA, CE), je varen in učinkovit.

SANDRO Dual laser je visoko napreden medicinski laser. Sandro Dual združuje Alexandritni in Nd:YAG laser, zato mu pravimo hibridni laser. S tem hibridnim načinom delovanja dosega boljše rezultate v primerjavi z drugimi medicinskimi laserji, potrebno je manj terapij, terapije pa skorajda niso boleče.

SANDRO Dual spada med najnovejšo generacijo laserjev, gre za tehnološko dovršeno tehnologijo, trenutno je edini tak medicinski laser v regiji.

SANDRO Dual ima dvojni način za hlajenje kože med posegom, ki pripomore k prijetni in neboleči terapiji, postopek pa je hiter. Gel ni potreben, ker je Sandro Dual optični laser. Z njim lahko odstranimo dlačice na katerem koli območju, tudi najbolj delikatnih, kot so npr. intimni predeli (bikini itd.). Glede na tip kože in tip dlačič nastavimo parametre delovanja tako, da lahko dosežemo res zavidljive rezultate. V hibridnem načinu zaporedno oddaja valovne dolžine 1064 nm-755 nm ali 755 nm-1064 nm glede na vnaprej določen časovni interval (0,2-300 ms)

POMEMBNO JE: da razumete, da dlake rastejo v ciklusih. Laser uniči le tiste dlake, ki so v času terapije v aktivni fazi rasti. Laserska energija se pretvori v toploto, ki uniči mešiček dlake, koža okoli pa ostane neprizadeta. Ko je folikel poškodovan, dlake zelo težko ponovno zrastejo. Dlake zatem izpadejo čez določen čas (5-30 dni ali celo dlje).

REZULTATI: Za dober rezultat so z laserjem Sandro Dual ob optimalnih pogojih v povrečju potrebne le 3-4 terapije. Po vsaki terapiji, boste opazili precejšno zmanšaje rasti dlak. Vsak nadaljni postopek laserskega odstranjevanja dlak bo povzročil zmanjšanje rasti dlak. Poleg tega bodo dlake z vsako terapijo rasle postopoma počasneje. Kot že rečeno, jih bo večina ob terapijah z laserjem Sandro Dual lahko dosegla zadovoljiv učinek že po 3-4 terapijah , vendar se rezultati lahko individualno razlikujejo glede na dejavnike kot so: genetika, tip kože in tip dlak, hormonsko stanje posameznika, ciklus v kateri je dlaka v času terapije (dlake lahko hibernirajo oz mirujejo tudi do 6-8 mesecev), prejšnji postopki za odstranitev dlak (voskanje, puljenje dlak, itd)., starost, kajenje, prehranska dopolnila, splošno zdravstveno stanje, dolžina dlačič ob terapiji, ...  Noben postopek ne more zagotoviti 100% trajne odstranitve dlak, večina lahko pričakuje približno 80% zmanjšanje rasti dlak.

ŠTEVILO TERAPIJ: Zaradi hibridnega načina delovanja laserja Sandro Dual, so terapije s Sandro Dual v primerjavi z drugimi napravami in terapijami bistveno bolj učinkovite, zato je to zelo praktična izbira za odstranitev dlak, v povrečju so potrebne 3-4 terapije. Za vas smo pripravili pakete 3 TERAPIJ v razmaku enega meseca.

Opcijsko se lahko mesec dni po zaključku paketa 3 terapij odločite še za 4 terapijo. Zatem svetujemo počakati določen čas, v redkih primerih, kjer pride do aktivacije rasti dlak, ki so bile med izvajanjem terapij pri nas v hibernirani fazi, ali v drugih primerih (predvsem genetski in hormonski dejavniki), bo ev potrebno večje število terapij.

Kako se pripraviti na lasersko odstranjevanje dlak z SANDRO Dual laserjem?

Za terapijo je potrebna kakovostna dolžina dlak, ta mora biti vsaj 1 mm, obenem pa ne predolga, področje si morate 2-3 dni pred terapijo doma pobriti. Dva tedna pred uporabo laserja se ne sončite, ne obiskujte solarija in savne. Izvajanje depilacije z voskom, pinceto ali elektro-depilatorjem vsaj 1 mesec pred prvo terapijo ali med terapijami je strogo prepovedano, ker bo vplivalo na rezultat, rezultat bo slabši.

Če imate dodatna vprašanja vam z veseljem odgovorimo, vabljeni tudi na brezplačni posvet pred laserskim odstranjevanjem dlak.

Pred samim posegom se preverijo še morebitne kontraindikacije in se podpiše pisno soglasje.

Če imate določene kronične ali nalezljive bolezni, tudi SPB, se prosim posvetujete z nami že po telefonu. Nosečnicam terapij ne izvajamo. Če imate Hidradenitis Suppurativa, terapija odstranjevanja dlak z laserjem, še posebej Alexandritni laser, lahko izboljša stanje.

Prednosti laserskega odstranjevanja dlak s Sandro Dual v Estetiki SMedicina:

 • Hitra in učinkovita laserska terapija odstranjevanja dlak
 • Manjše število terapij v primerjavi z drugimi terapijami
 • Primerno za vse tipe kože
 • Terapije se lahko izvajajo skozi celo leto
 • Brez razdražene, vnete kože ali vraščenih dlak
 • Dolgotrajni rezultati
 • Primerno za velike in majhne površine
 • Lahko se obdelajo skoraj vsa področja na obrazu in telesu

Najpogostejša področja laserskega odstranjevanja dlak:

 • noge
 • bikini
 • pazduhi
 • hrbet
 • roke
 • brki/brčice in brada
 • trebuh
 • med obrvmi

CENIK:

CENIK LASERSKO
naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854