Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Cenik

POSVET:

Trenutno ponujamo BREZPLAČNE posvete. Če pa sami ne veste, kateri poseg bi imeli, je nujno, da pridete najprej na posvet. Na posvetu se analizira vaše splošno zdravstveno stanje, vaš življenski slog, ev.dosedanji estetski in pomlajevalni posegi, prisluhne se vaših željam, preverijo se morebitne kontraindikacije za posege ter se vam svetujejo storitve, katere v vašem primeru pridejo v poštev. Posveti se izvajajo za posege na obrazu in za oblikovanje telesa.

Kadar pa sami že sami točno veste kateri poseg si želite (npr. botoks, povečanje ustnic in podobno), se lahko naročite direkt na poseg k zdravniku, pred posegom se izvide kratek posvet, kateri je že vključen v ceno posega. Če se naročite na termin pri zdravniku za določeno terapijo, katero bi vi želeli opraviti in se ugotovi, da niste primeren kandidat, drugo predlagano terapijo pa ne želite opraviti, se to šteje kot posvet pri zdravniku in se plača 50€.

Posveta NE vključuje JANUS digitalne analize obraza (doplačilo 60€). V kolikor želite opraviti še digitalno analizo obraza, nam prosim to povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min, poleg tega je pred analizo z JANUS potrebno vsaj 2h prej odstraniti vsa ličila in si umiti kožo obraza.

Za stranke, ki pridejo k nam prvič: Prosimo za razumevanje - najprej se moramo osebno spoznati, preveriti vaše splošno zdravstveno stanje, izključiti ev. kontraindikacije in napraviti plan terapij, ki bo v pravilnem časovnem zaporedju. Velikokrat pričakujete, da bomo takoj ob prvem obisku opravili več storitev naenkrat, vendar pri nas ne delamo nič "na hitro" ali "ad hoc", za kvalitetno izvedbo storitve je potreben dober plan in dovolj časa. Poleg tega za določeno storitev morate biti primeren kandidat, kar lahko ocenimo šele na posvetu.

NA POSVET ali POSEG pridete po možnosti brez ličil, oz vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih po možnostoti odstranite (če gre, sicer pa pustite) pred prihodom k nam. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


JANUS - PROFESIONALNA DIGITALNA ANALIZA OBRAZA:
JANUS analiza 1x: 60€ - smiselno opraviti pred začetkom estetskih posegov pri nas in nato kontrolno analizo čez 3-6 mes (če se izvaja neka terapija pri nas in se želi preveriti rezultat po tej terapiji)

POMEMBNO: pred analizo z JANUS je potrebno odstraniti ličila in si umiti kožo obraza vsaj 2 uri prej. V kolikor imate umetne trepalnice jih prosimo odstranite pred prihodom na analizo. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.

Profesionalna digitalna analiza obraza z JANUS ni vključena v POSVET. To je ločena storitev za doplačilo, v kolikor želite opraviti oboje, nam to prosim povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min.


BOTOKS za glajenje gubic na obrazu:

Cena je glede na regijo:Tipično na zgornjem delu obraza poznamo 3 regije za aplikacijo botoksa za glajenje gubic; te 3 regije so: okoli oči, med obrvmi in čelo. Glede na to, da so mišiče med obrvmi in na čelu sinergistične, pri nas svetujemo injiciranje botoksa med obrvi in na čelo vedno skupaj, sicer lahko pride do rezultata, ki ni optimalen. Cena je na regijo, ne na enoto botoksa, pri apliciranju botoksa terapijo individualno prilagodimo glede na mimiko in anatomijo vaših mišic. Svetuje se ponavljanje na 3-4 mesece, tudi, če se mimika obraza še ne povrne v celoti v tem času, saj boste edino tako ohranili obraz brez gub čim dlje.

 • 1 regija, okoli oči: 130€
 • 2 regiji, med obrvmi in čelo: 250€
 • 3 regije, okoli oči, med obrvmi in čelo: 300€
 • Paket 4x 3 regije: 1.000€, enkratno plačilo, velja 12mes
 • Full Face Botoks: 500€ zajema cel obraz, to je zgornjo 1/3 in spodnji del obraza

BOTOKS za druge indikacije:

Botoks lahko uporabljamo tudi za številne druge indikacije, večinoma kot dopolnilne posege, indicira jih zdravnik, torej termin se določi šele po predhodnem dogovoru z zdravnikom.

 • Mišica maseter-žvekalna mišica, za Face slimming oz V-shape: 300€
 • Brada: 50€
 • Ustni kotički: 50€
 • Gummy smile: 50€
 • Dvig konice nosu: 50€
 • Bunny lines: 50€
 • Lip flip: 50€
 • Drobne gubice okoli ust: 50€
 • Nefertiti Lift: 250€
 • mezoterapija z botoksom za izboljšanje kvalitete kože (poveča sijaj, napetost, zgladi kožo, izboljša mastno kožo), cena je odvisna od preparata, injicira se z avtomatskim injektorjem za obraz, vrat, dekolte in roke, doplačilo 50€ k ceni za mezoterapijo ali biorevitalizacijo

BOTOKS za zmanjšanje potenja:

Pod pazduho: od 300€ (cena je za obe pazduhi) *v primeru patološkega prekomernega potenja, nam to ob naročilu na storitev povejte


FILERJI - dermalna polnila na osnovi hialuronske kisline:

za pomlajevanje, za dodajanje volumna, za oblikovanje obraza na različnih predelih kot so: lica oz ličnice, brada, čeljust, nazolabilane in marionetne gube, ustnice, podočnjaki itd. Okvirna potrebna količina se določi na osnovi posveta in analize obraza. Pri nazolabialnih gubah in marionetnih gubah v večini primerov ne injiciramo direktno v te gube, temveč se ta področja korigirajo indirektno (zdravimo vzrok, ne simptom), za kar je velikokrat potrebno opraviti full face lifting z dermalnimi polnili (celovit pristop).

 • 1 ml 300€
 • PAKET 4ml: 1.000€, 4ml v enem obisku, za eno osebo, vsak nadaljni ml ob istem obisku 250€
 • Volux 1 ml (za brado in čeljust) 350€
 • Podočnjaki 350€ - večinoma najprej potrebna korekcija srednjega dela obraza
 • Nos 350€ (obvezno je prej potreben posvet)

POVEČANJE USTNIC:

povečanje ustnic opravljamo z dermalnimi polnili na osnovi hialuronske kisline. Količina dermalnega polnila na poseg je maksimlano 1ml, odvisno od naravnih ustnic in vaših želja. Če želite še večji volumen, se naslednji poseg lahko opravi čez 1 mesec po prvem posegu in volumen doda. Zrele ustnice velikokrat potrebujejo samo hidracijo in pomlajevanje, s tem tudi lahko zmanjšamo drubne gubice okoli ustnic. Naši rezultati povečanja ustnic so znani ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tujini; uporabljamo lastno metodo, s katero dosegamo nadpovrečne rezultate, naša metoda #smlips je bila predstavljena tudi na svetovnem kongresu IMCAS v Parizu.

 • Ustnice - cena na poseg: 1ml 300€
 • Raztapljanje ustnic 150€
 • PAKET raztapljanje ustnic in nov filer čez 14dni: 400€

POMEMBNO: v kolikor ste v preteklosti že imeli injiciranje hialuronske kisline v ustnice pri drugem izvajalcu (torej stranke, ki pridejo k nam prvič), nam morate obvezno poslati sliko trenutnega stanja ustnic in sicer pred določitvijo termina pri nas. V kolikor pridete na termin in ob pregledu ugotovimo, da trenutno stanje ne dopušča injiciranje novega dermalnega polnila, ker je staro dermalno polnilo še vedno prisotno in je prejšnji rezultat estetsko slab (migracija polnila nad ustnico, grudice, "zavesice", ustnice v obliki račke, inkapsulirano staro dermalno polnilo itd...), se vam bo svetovalo raztapljanje (cena 150€), katero se lahko izvede v tem istem terminu, sicer se pa plača posvet (50€). Raztapljanje je v določenih primerih potrebno večkrat ponoviti. Novo dermalno polnilo po raztapljanju pa se lahko aplicira po 10-14 dneh. Raztapljanje opravljamo samo ob transparentnosti podatkov o preteklih posegih, kjer zagotovo vemo, da je bila uporabljena hialuronska kislina. V primeru, da je prejšnji poseg ni opravljen v eni izmed uradnih zdravniških ordinacij, pa raztapljanja sploh ne opravimo. Osobe, ki imajo trajno dermalno polnilo (Biopolimer, tekoči silikon, Metakril, Aquamid in podobno), ne injiciramo z dermalnimi polnili ne v ustnice, kakor tudi druge predele obraza. Trajna dermalna polnila iz ustnic pri nas ne odstranjujemo.


MEZOTERAPIJA IN BIOREVITALIZACIJA:

Mezoterapija in biorevitalizacija sta podobna postopka, kjer z injiciranjem določenih preparatov kožo globinsko nahranimo in spodbudimo tvorbo novega kolagena. Postopek se lahko opravi z različnimi tehnikami (igla, Nanosoft igla, kanila, avtomatski vakuumski injektor, microneedling...). Terapijo se svetuje ponavljati, odvisno od posameznega protokola. Določenim preparatom lahko kot opcijo dodamo tudi majhno količino botoksa, kar še dodatno izboljša kvaliteto kože in zmanjša drobne gubice in pore. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Na pakete terapij nudimo določene ugodnosti.

MEZOTERAPIJA:

 • FILORGA NTCF 135 HA za obraz, vrat, dekolte: 200€, opcija z botoksom za doplačilo 50€
 • FILORGA NTCF 135 HA za predel okoli oči z Nanosoft iglo: 200€, PAKET 5x 500€
 • TOSKANI - različni koktejli za mezoterapijo: od 150€ dalje

BIOREVITALIZACIJA:

 • JALUPRO 300€, PAKET 4x 600€
 • JALUPRO HMW 300€, PAKET 3x 600€
 • JALUBOTOX 350€
 • ELRAVIE BALANCE 300€, PAKET 3x 600€
 • PLINEST -PDRN 300€, PAKET 3x 600€

FILORGA NTCF 135 HA: Edinstvena formulacija, s številnimi anti-age faktorji: 14 vitaminov, vključno z A, B, C in E, spodbujajo vitalno delovanje celic, 24 aminokislin spodbuja proizvodnjo beljakovin, kar vodi do povečane količine elastina in kolagena, 2 antioksidanta, ki zajamejo proste radikale. PROTOKOL: 5x ali več: 3x na 14 dni nato 2x na 1 mesec, kasneje vzdrževanje na 2-6 mesecev

TOSKANI: eksperti za mezoterapijo z 30 letno tradicijo in široko paleto produktov za različne indikacije na področju mezoterapije. Protkoli os različni, glede na različno indikacijo.

JALUPRO: edinstven biorevitalizator. Sestavljen je iz kombinacije aminokislin in hialuronske kisline. Stimulira proizvodnjo kolagena in daje izjemne rezultate. PROTOKOL: 4x na 10-14dni, za Jalupro HMW 3x na 20-30 dni.

ELRAVIE BALANCE: za intenzivno hidracijo za daljši čas. Lahko tudi preventivno proti procesom staranja, za suho kožo, drobne gube in za sijočo kožo. PROTOKOL: 3x na 1 mesec

PLINEST - PDRN: polinukleotidi so prekurzoji za pomlajevanje kože, pospešijo obnovo kože od znotraj, odlični anti-aging učinki v kombinaciji z izboljšano kvaliteto kože. PROTOKOL: 3-4x na 1 mesec


HIFU FACE- NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA:

Fokusiran ultrazvok s svojo energijo na točno določenih slojih kože stimulira nastenek novega kolagena, kar privede do bolj zategnjene kože, zmanjšanja gub in liftinga obraza. Izredno učinkovita terapija, kjer so rezultati vidni že po eni terapiji. Svetujemo izvesti postopek po vseh predelih obraza, vratu in podbradka, saj edino tako, lahko pričakujemo dobre rezultate. Naša HIFU naprava je iz Koreje, ima določene tehnične lastnosti, katere jo razlikujejo od drugih.

 • DVIG OBRVI 200€
 • PREDEL OKOLI OČI 200€
 • SPODNJI DEL OBRAZA 500€
 • VRAT 300€
 • PODBRADEK 400€
 • paketna cena za CEL OBRAZ 1.600€

HIFU BODY NEKIRUŠKO OBLIKOVANJE TELESA:

HIFU Body - fokusiran ultrazvok se na na telesu uporablja za oblikovanje telesa, saj HIFU energija zmanjša nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo. Enkratni poseg, kateri trajno uniči maščobo. V 1 uri zmanjša obseg za 1 konfekcijsko številko. Po samo 1 terapiji se obseg telesa zmanjša za 2-5cm, oz uniči do 25% odvečne lokalne maščobe. Varno, hitro, neboleče. V primerjavi z kriolipolizo je HIFU: bolj natančen, poleg da trajno odstrani odvečno maščobo kožo tudi zategne, sama terpija pa je za stranko bolj udobna.

Cena je odvisna od velikosti regije in števila regij, točen izračun cene vam lahko podamo na osnovi posveta.

 • na eno področje od 450€ naprej


VIVACE - MICRONEEDLING Z RADIOFREKVENCO:

Korejska svetovno znana Nr.1 naprava Vivace je hit terapija ("Vivace Experience"), katera združuje najnovejšo generacijo mikroneedlinga z radiofrekvenco (RF) in LED svetolobo. Posebni nastavki z zlatimi iglicami lahko delujejo do 3.5mm pod kožo. Terapija se uporablja za nekirurški facelifting, izboljšanje kvalitete kože, za odpravljanje brazgotin po aknah, za aknasto kožo, za strije in za nekatere druge indikacije. Koža je po terapiji učvrščena, bolj gladka in napeta, kar povrne mladosten videz. Svetujemo paket 4 terapij v razmaku 1x na mesec. Za še boljši rezultat se opcjsko svetuje še biorevitalizacija z Jalupro HMW pred Vivace oz glede na stanje kože sestavimo individualen protokol, s katerim kožo pripravimo na Vivace terapijo.

 • 1 terapija 400€

SHEMAX- pneumatska naprava za preoblikovanje kvalitete kože na obrazu in telesu:

Korejska unikatna, edinstvena naprava, edina v širši regiji. Shemax je naprava, kjer s kinetično energijo (brez igle) delujemo na strukture pod kožo. Z različnimi protokoli jo uporabljamo za več različnih indikacij. Rezultati so odlični; v primeru odpravljanja brazgotin od aken in za odpravljanje strij, presega vse druge metode po svojih izjemnih rezultatih.

 • NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA: 1.000€
 • BRAZGOTINE OD AKEN: od 600€
 • ODPRAVLJANJE STRIJ: od 600€
 • ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN (hiperkeratoze, po operaciji): od 600€
 • LIFTING ZADNJICE: od 600€
 • PREOBLIKOVANJE TELESA: od 600€
 • VRAT: od 300€

PROFACIAL:

Korejska inovativna naprava, katera vašo kožo osveži in pomladi, ne samo na površini, temveč tudi v globjih slojih kože. ProFacial združuje več postopkov v eni napravi: kislinski piling, intenzivno hidracijo, faktorje rasti, peptide, protivnetne učinkovine, ionski lifting kože, radiofrekvenco in ultrazvok. Osnova terapija vključuje "Aqua Peeling", ostale terapije so opcijsko glede na stanje in problematiko kože. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Terapijo se svetuje ponavljati.

 • 1 terapija, ProFacial Aqua Peeling (globinsko očisti, piling in hidrira kožo): 100€
 • 1 terapija, Profacaial Deluxe (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok): 120€
 • 1 terapija, ProFacial Red Carpet (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok ter Opera LED Mask): 150€

MICRONEEDLING z DERMAPEN-om ali BREZIGLIČNA MEZOTERAPIJA:
 • 1 terapija, OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: od 150€, odvisno od sestavine koktejla

KEMIČNI PILING:
 • OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE, ROKE: 150€
 • poseben kemični piling za hiperpigmentacije SPOT OUT, v ceno vključene kreme za zdravljenje doma: cena naknadno
 • za INTIMNE PREDELE: pazduhe, prsne bradavice, perivaginalno 125€, PAKET 4x400€

Hiter, neboleč in učinkovit tretma kjer se z nanosom kisline odstranijo vrhnje plasti kože in odmrle celice. Koža postane bolj gladka, sijoča, z večkratnimi terapijami odstranimo nekatere pigmentne madeže (odvisno od globine), drobne linije in brazgotine ter omilimo globlje brazgotine in hiperpigmentacije. Stimulira se tvorba kolagena in elastina v koži, kar jo dodatno učvrščuje in zglajuje. Odstranjuje hiperpigmentacije in drugi vidne znake zaradi poškodb sonca, ima pomlajevalni učinek, zmanjša videz blagih in zmernih gub, izravnava ton kože, pri aknasti koži, pri brazgotinah, pri zadebeljeni povrhnjici, pri pusti koži brez leska.


PLASMA PEN:

odvisno od velikosti regije: od 100€


PLASON plasma poracija:
 • odvisno od velikosti regije in koktajla: od 150€

OPERA MASK - LED FOTOTERAPIJA:

Svetloba kot terapija, različne valovne dolžine za različne indikacije. Terapijo se svetuje ponavljati, 2x na teden skupno 10x.

 • 1 terapija: 50€
 • 10x paketna cena: 400€

PEEL OFF MASKA:
 • 1x 55€
 • PAKET 3x 135€

INJEKCIJSKA LIPOLIZA:
V predele, kjer se nahaja odvečna maščoba se injicira raztopino, katera raztopi maščobo.
 • podbradek 250€
 • trebuh, jahalne hlače, stegna od 500€ na regijo

HIEMT:

Elektromagnetna stimulacija mišic, za zadnjico, trebuh in druge velike mišice. Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, s tem se doseže preoblikovanje telesa - poveča se volumen mišič in zmanjša se lokalna maščoba. Protokol: 4x v 2 tednih, torej 2x na teden

 • 1x 300€, PAKET 4x 800€

MULTISHAPE :

MultiShape je najnovejša večnamenska platforma za nego telesa in obraza, ki združuje zelo močan kavitacijski ultrazvok, večpolarno radiofrekvenco (RF), LED in vakuumski endermološki sistem.
Inivativna Korejska naprava za oblikovanje telesa, izredno močna in učinkovita, z določenimi edinstvenimi tehnološkimi parametni (npr Super Pulse) nima prave konkurence in zagotavlja vrhunske rezultate. Indikacije: preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita, zmanjšanje lokalizirane maščobe, stimulacija kolagena, zdravljenje povešene kože na katerem koli delu telesa, na voljo tudi multipolarni aplikator, kateri je posebej zasnovan tudi za lifting obraza.

 • TREBUH 1x 280€, PAKET 4x 785€
 • ZADNJICA 1x 280€, PAKET 4x 785€
 • STEGNA 1x 310€, PAKET 4x 870€
 • NADLAHTI 1x200€, PAKET 4x 560€
 • druga manjša regija 1x200€, PAKET 4x 560€
 • TREBUH, STEGNA, ZADNJICA 1x 530€, 4x 1.485€
 • STEGNA, ZADNJICA 1x 450€, 4x 1.260€

NEODPOVEDAN TERMIN*

50€

*V kolikor na termin ne boste mogli priti, ga je potrebno odpovedati čim prej, vendar najkasneje do 24h pred terminom preko telefona 040 514 854 ali preko e-pošte estetika@smedicina.si , sicer se odpoved termina zaračuna po ceniku


NAČINI PLAČILA:

Gotovina ali plačilo s kartico.

Plačilo na obroke je možno:

1) s plačilnimi karticami NLB z odloženim plačilom (Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta)

2) s plačilno kartico Diners:

 • za zneske 500€-1.000€ na 2-6 obrokov
 • za zneske nad 1.000€ na 7-24 obrokov

POMEMBNO OBVESTILO:

ob obisku imejte s seboj osebni dokument. Pred posvetom/posegom je porebno izpolniti PRIVOLITVENO IZJAVO POSAMEZNIKA, v skladu z določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju in drugih pomembnih informacijah vezano na esteski poseg, vezano na sam poseg pa še pisno soglasje za izvedbo posega. Vsa dokumentacija je obvezna in je del posveta/posega, brez te dokumentacije posvet/poseg ni možen. Vso dokumentacijo obravnavamo skladno z zakonom ZVOP1/GDPR uredbo.

PAKETI STORITEV IN DARILNI BONI: so časovno omejeni na določen datum od nakupa, paket/ darilni bon ni prenosljiv, vračilo denarja ni možno, ravno tako ne zamenjava za gotovino.

NA POSVET ali POSEG pridete brez ličil, če že nikakor ne gre brez, pa vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih odstranite pred prihodom na posege. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


Cenik velja od 30.7.2021

Cene vsebujejo DDV.