Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Cenik

PREGLED oz POSVET:

50€ Posvet traja 30min. Imamo 2 vrsti posvetov:

1) POSVET: kjer se analizira vaše splošno zdravstveno stanje, vaš življenski slog, ev.dosedanji estetski in pomlajevalni posegi, prisluhne se vaših željam, analizira se obraz- izmerijo se proporci na obrazu in se primerjajo z idealnimi (ravnilo za zlati rez), izdela se vam plan medicinsko-esetskih terapij za dermalna polnila, botoks, mezoterapija, biorevitalizacija, med drugim tudi za HIFU, VIVACE, SHEMAX itd. V kolikor se kasneje odločite za HIFU, VIVACE ali SHEMAX se cena tega posveta odšteje od cene posega s temi napravami (v kolikor se poseg izvede v roku 3 mesecev od dneva posveta). V kolikor je posvet vezan na telo, se pregleda in izmeri ta predel, ter se svetujejo primerne terapije.

2) KRATEK POSVET in manjši poseg: posvet vezan na neko točno določeno terapijo/področje, kjer se lahko istočasno izvede nek krajši poseg (botoks, povečanje ustnic, mezoterapija in biorevitalizacija). V tem primeru se plača samo cena posega, posvet pa je že vključen v ceno posega.

Oba posveta NE vključujeta JANUS digitalne analize obraza (doplačilo 60€). V kolikor želite opraviti še digitalno analizo obraza, nam prosim to povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min, poleg tega je pred analizo z JANUS potrebno vsaj 2h prej odstraniti vsa ličila in si umiti kožo obraza.

V kolikor se na isti dan izvedejo ProFacial ali druge podobne storitve, je to ločena storitev in se cena posveta ne odšteje od teh drugih storitev.

Za stranke, ki pridejo k nam prvič: Prosimo, da razumete, da se moramo najprej osebno spoznati, preveriti vaše splošno zdravstveno stanje, izključiti ev. kontraindikacije in napraviti plan terapij, ki bo v pravilnem časovnem zaporedju. Velikokrat pričakujete, da bomo takoj ob prvem obisku opravili več storitev naenkrat, vendar pri nas ne delamo nič "na hitro" ali "ad hoc", za kvalitetno izvedbo storitve je potreben dober plan in dovolj časa. Poleg tega za določeno storitev morate biti primeren kandidat, kar lahko ocenimo šele na posvetu. Če se naročite na termin za določeno terapijo, katero bi vi želeli opraviti in se ugotovi, da niste primeren kandidat, drugo predlagano terapijo pa ne želite opraviti, se plača posvet. Zato je najboljše, da je prvi obisk pri nas POSVET.

NA POSVET ali POSEG pridete brez ličil, če že nikakor ne gre brez, pa vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih prosimo odstranite pred prihodom k nam. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


JANUS - PROFESIONALNA DIGITALNA ANALIZA OBRAZA:
 • analiza 1x: 60€
 • analiza 2x paket: 100€ (prvič na začetku in drugič kontrolna analiza čez 3-6 mes)

POMEMBNO: pred analizo z JANUS je potrebno odstraniti ličila in si umiti kožo obraza vsaj 2 uri prej. V kolikor imate umetne trepalnice jih prosimo odstranite pred prihodom na analizo. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.

Profesionalna digitalna analiza obraza z JANUS ni vključena v POSVET. To je ločena storitev za doplačilo, v kolikor želite opraviti oboje, nam to prosim povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min.


BOTOKS za glajenje gubic na obrazu:

Cena je glede na regijo:Tipično na zgornjem delu obraza poznamo 3 regije za aplikacijo botoksa za glajenje gubic; te 3 regije so: okoli oči, med obrvmi in čelo. Glede na to, da so mišiče med obrvmi in na čelu sinergistične, pri nas svetujemo injiciranje botoksa med obrvi in na čelo vedno skupaj, sicer lahko pride do rezultata, ki ni optimalen. Cena je na regijo, ne na enoto botoksa, pri apliciranju botoksa terapijo individualno prilagodimo glede na mimiko in anatomijo vaših mišic. Svetuje se ponavljanje na 3-4 mesece.

 • 1 regija, okoli oči: 130€
 • 2 regiji, med obrvmi in čelo: 260€
 • 3 regije, okoli oči, med obrvmi in čelo: 330€

BOTOKS za druge indikacije:

Botoks lahko uporabljamo tudi za številne druge indikacije, večinoma kot dopolnilne posege, indicira jih zdravnik.

 • Mišica maseter - žvekalna mišica, za Face slimming oz V-shape: 330€
 • Brada: 60€
 • Ustni kotički: 60€
 • Gummy smile: 60€
 • Dvig konice nosu: 60€
 • Bunny lines: 60€
 • Lip flip: 60€
 • Drobne gubice okoli ust: 60€
 • Nefertiti Lift: 260€

BOTOKS za zdravljenje prekomernega potenja:

Pod pazduho: od 330€ (cena je za obe pazduhi)


FILERJI - dermalna polnila na osnovi hialuronske kisline:

za pomlajevanje, za dodajanje volumna, za oblikovanje obraza na različnih predelih kot so: lica oz ličnice, brada, čeljust, nazolabilane in marionetne gube, ustnice, podočnjaki itd. Okvirna potrebna količina se določi na osnovi posveta in analize obraza. Pri nazolabialnih gubah in marionetnih gubah v večini primerov ne injiciramo direktno v te gube, temveč se ta področja korigirajo indirektno (zdravimo vzrok, ne simptom), za kar je velikokrat potrebno opraviti full face lifting z dermalnimi polnili (celovit pristop).

 • 1 ml 300€
 • PAKET 3+1: 1.000€ (za 4ml)
 • Volux 1 ml (za brado in čeljust) 350€
 • Podočnjaki 350€ - včasih najprej potrebna korekcija srednjega dela obraza

POVEČANJE USTNIC:

povečanje ustnic opravljamo z dermalnimi polnili na osnovi hialuronske kisline. Količina dermalnega polnila na poseg je običajno 1ml, včasih samo 0.5ml, odvisno od naravnih ustnic in vaših želja. Zrele ustnice velikokrat potrebujejo samo hidracijo in pomlajevanje, s tem tudi lahko zmanjšamo drubne gubice okoli ustnic. Naši rezultati povečanja ustnic so znani ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tujini; uporabljamo lastno metodo, s katero dosegamo nadpovrečne rezultate, naša metoda #smlips je bila predstavljena tudi na svetovnem kongresu IMCAS v Parizu.

 • Ustnice - cena na poseg: od 200 do 300€

POMEMBNO OBVESTILO: v kolikor ste v preteklosti že imeli injiciranje hialuronske kisline v ustnice pri drugem izvajalcu (torej stranke, ki pridejo k nam prvič), nam morate obvezno poslati sliko trenutnega stanja ustnic in sicer pred določitvijo termina pri nas. V kolikor pridete na termin in ob pregledu ugotovimo, da trenutno stanje ne dopušča injiciranje novega dermalnega polnila, ker je staro dermalno polnilo še vedno prisotno in je prejšnji rezultat estetsko slab (migracija polnila nad ustnico, grudice, "zavesice", ustnice v obliki račke, inkapsulirano staro dermalno polnilo itd...), se vam bo svetovalo raztapljanje (cena 150€), katero se lahko izvede v tem istem terminu, sicer se pa plača posvet (50€). Raztapljanje je v določenih primerih potrebno večkrat ponoviti. Novo dermalno polnilo po raztapljanju pa se lahko aplicira po 14 dneh. Raztapljanje opravljamo samo ob transparentnosti podatkov o preteklih posegih, kjer zagotovo vemo, da je bila uporabljena hialuronska kislina. V primeru, da je prejšnji poseg ni opravljen v eni izmed uradnih zdravniških ordinacij, pa raztapljanja sploh ne opravimo. Osobe, ki imajo trajno dermalno polnilo (Biopolimer, tekoči silikon, Metakril, Aquamid in podobno), ne injiciramo z dermalnimi polnili ne v ustnice, kakor tudi druge predele obraza. Trajna dermalna polnila iz ustnic pri nas ne odstranjujemo.


MEZOTERAPIJA IN BIOREVITALIZACIJA:

Mezoterapija in biorevitalizacija sta podobna postopka, kjer z injiciranjem določenih preparatov kožo globinsko nahranimo in spodbudimo tvorbo novega kolagena. Postopek se lahko opravi z različnimi tehnikami (igla, Nanosoft igla, kanila, avtomatski vakuumski injektor, microneedling...). Terapijo se svetuje ponavljati, odvisno od posameznega protokola. Določenim preparatom lahko kot opcijo dodamo tudi majhno količino botoksa, kar še dodatno izboljša kvaliteto kože in zmanjša drobne gubice in pore. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Na pakete terapij nudimo določene ugodnosti.

MEZOTERAPIJA:

 • FILORGA NTCF 135 HA za obraz, vrat, dekolte: 200€
 • FILORGA NTCF 135 HA za predel okoli oči z Nanosoft iglo: 200€
 • TOSKANI - različni koktejli za mezoterapijo: od 150€ dalje

BIOREVITALIZACIJA:

 • JALUPRO 300€
 • JALUPRO HMW 300€
 • JALUBOTOX 350€
 • ELRAVIE BALANCE 300€
 • PLINEST -PDRN 300€

FILORGA NTCF 135 HA: Edinstvena formulacija, s številnimi anti-age faktorji: 14 vitaminov, vključno z A, B, C in E, spodbujajo vitalno delovanje celic, 24 aminokislin spodbuja proizvodnjo beljakovin, kar vodi do povečane količine elastina in kolagena, 2 antioksidanta, ki zajamejo proste radikale. PROTOKOL: 5x ali več: 3x na 14 dni nato 2x na 1 mesec, kasneje vzdrževanje na 2-6 mesecev

TOSKANI: eksperti za mezoterapijo z 30 letno tradicijo in široko paleto produktov za različne indikacije na področju mezoterapije. Protkoli os različni, glede na različno indikacijo.

JALUPRO: edinstven biorevitalizator. Sestavljen je iz kombinacije aminokislin in hialuronske kisline. Stimulira proizvodnjo kolagena in daje izjemne rezultate. PROTOKOL: 4x na 10dni, za Jalupro HMW 3x na 20 dni.

ELRAVIE BALANCE: za intenzivno hidracijo za daljši čas. Lahko tudi preventivno proti procesom staranja, za suho kožo, drobne gube in za sijočo kožo. PROTOKOL: 3x na 1 mesec

PLINEST - PDRN: polinukleotidi so prekurzoji za pomlajevanje kože, pospešijo obnovo kože od znotraj, odlični anti-aging učinki v kombinaciji z izboljšano kvaliteto kože. PROTOKOL: 3-4x na 1 mesec


NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA HIFU:

fokusiran ultrazvok s svojo energijo na točno določenih slojih kože stimulira nastenek novega kolagena, kar privede do bolj zategnjene kože, zmanjšanja gub in liftinga obraza. Izredno učinkovita terapija, kjer so rezultati vidni že po eni terapiji. Svetujemo izvesti postopek po vseh predelih obraza, vratu in podbradka, saj edino tako, lahko pričakujemo dobre rezultate. Naša HIFU naprava je iz Koreje, ima določene tehnične lastnosti, katere jo razlikujejo od drugih. Posvet pred terapijo je obvezen; cena posveta se odšteje od cene terapije.

 • DVIG OBRVI 250€
 • PREDEL OKOLI OČI 250€
 • SPODNJI DEL OBRAZA 600€
 • VRAT 400€
 • PODBRADEK 500€
 • DEKOLTE 500€

NEKIRUŠKO OBLIKOVANJE TELESA Z HIFU:

HIFU Body - fokusiran ultrazvok se na na telesu uporablja za oblikovanje telesa, saj HIFU energija zmanjša nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo. Enkratni poseg, kateri trajno uniči maščobo. V 1 uri zmanjša obseg za 1 konfekcijsko številko. Po samo 1 terapiji se obseg telesa zmanjša za 2-5cm, oz uniči do 25% odvečne lokalne maščobe. Varno, hitro, neboleče. V primerjavi z kriolipolizo je HIFU: bolj natančen, poleg da trajno odstrani odvečno maščobo kožo tudi zategne, sama terpija pa je za stranko bolj udobna.

Cena je odvisna od velikosti regije in števila regij, točen izračun cene vam lahko podamo na osnovi posveta, posvet se odšteje od terapije.

 • roki : od 600€
 • ledveni predel: od 600€
 • trebuh: od 600€
 • notranja stran stegen: od 600€
 • zunanja stran stegen: od 600€
 • zadnjica: od 600€
 • kolena: od 600€
 • podbradek: od 500€
 • področje nad modrčkom: od 600€
 • področje pod modrčkom: od 600€


VIVACE - MICRONEEDLING Z RADIOFREKVENCO:

Korejska naprava Vivace je svetovna znana terapija ("Vivace Experience"), katera združuje najnovejšo generacijo mikroneedlinga z radiofrekvenco (RF) in LED svetolobo. Posebni nastavki z zlatimi iglicami lahko delujejo do 3.5mm pod kožo. Terapija se uporablja za nekirurški facelifting, izboljšanje kvalitete kože, za odpravljanje brazgotin po aknah, za aknasto kožo, za strije in za nekatere druge indikacije. Koža je po terapiji učvrščena, bolj gladka in napeta, kar povrne mladosten videz. Svetujemo ponovitev vsaj 4 terapij. Posvet pred terapijo je obvezen; cena posveta se odšteje od cene terapije.

 • 1 terapija 400 €

SHEMAX- pneumatska naprava za preoblikovanje kože:

Korejska unikatna, edinstvena naprava, edina v širši regiji. Shemax je naprava, kjer s kinetično energijo (brez igle) delujemo na strukture pod kožo. Z različnimi protokoli jo uporabljamo za več različnih indikacij. Rezultati so odlični; v primeru odpravljanja brazgotin od aken in za odpravljanje strij, presega vse druge metode po svojih izjemnih rezultatih. Posvet pred terapijo je obvezen; cena posveta se odšteje od cene terapije.

 • NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA: 1.000€
 • BRAZGOTINE OD AKEN: od 600€
 • ODPRAVLJANJE STRIJ: od 600€
 • ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN (hiperkeratoze, po operaciji): od 600€
 • LIFTING ZADNJICE: od 600€
 • PREOBLIKOVANJE TELESA: od 600€
 • ZDRAVLJENJE PREKOMERNEGA POTENJA: od 500€ kot alterantiva botoksu z iglo

PROFACIAL:

Korejska inovativna naprava, katera vašo kožo osveži in pomladi, ne samo na površini, temveč tudi v globjih slojih kože. ProFacial združuje več postopkov v eni napravi: kislinski piling, intenzivno hidracijo, faktorje rasti, peptide, protivnetne učinkovine, ionski lifting kože, radiofrekvenco in ultrazvok. Osnova terapija vključuje "Aqua Peeling", ostale terapije so opcijsko glede na stanje in problematiko kože. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Terapijo se svetuje ponavljati.

 • 1 terapija, ProFacial Aqua Peeling (globinsko očisti, piling in hidrira kožo): 100€
 • 1 terapija, Profacaial Deluxe (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok): 120€
 • 1 terapija, ProFacial Red Carpet (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok ter Opera LED Mask): 150€

MICRONEEDLING z DERMAPEN-om ali BREZIGLIČNA MEZOTERAPIJA:

1 terapija, OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: od 150€, odvisno od sestavine koktejla


KEMIČNI PILING:
 • OBRAZ: 150€
 • VRAT IN DEKOLTE: 150€
 • ROKE: 150€
 • poseben kemični piling za hiperpigmentacije SPOT OUT, v ceno vključene kreme za zdravljenje doma: cena naknadno

Hiter, neboleč in učinkovit tretma kjer se z nanosom kisline odstranijo  vrhnje plasti kože  in odmrle celice. Koža postane bolj gladka, sijoča, z večkratnimi terapijami odstranimo  nekatere pigmentne madeže ( odvisno od globine), drobne linije in brazgotine ter omilimo globlje brazgotine in hiperpigmentacije. Stimulira se tvorba kolagena in elastina v koži, kar jo dodatno učvrščuje in zglajuje.

Koristi: -odstranjuje hiperpigmentacije in drugi vidne znake zaradi poškodb sonca, -ima pomlajevalni učinek, -zmanjša videz blagih in zmernih gub, -izravnava ton kože, -pri aknah, -pri brazgotinah, -zadebeljena povrhnjica, -pusta kože brez leska

PLASMA PEN:

odvisno od velikosti regije: od 200€


OPERA MASK - LED FOTOTERAPIJA:

Svetloba kot terapija, različne valovne dolžine za različne indikacije. Terapijo se svetuje ponavljati. Na pakete terapij nudimo določene ugodnosti.

 • 1 terapija: 50€

LIPSMART:

ni navaden balzam za ustnice, je izdelek za intenzivno hidracijo ustnic in daljšo obstojnost filerja v ustnicah, s posebno indikacijo za aplikacijo takoj po posegu

 • 1 kom: 40€

NEODPOVEDAN TERMIN*

50€

*V kolikor na termin ne boste mogli priti, ga je potrebno odpovedati čim prej, vendar najkasneje do 24h pred terminom preko telefona 040 514 854 ali preko e-pošte estetika@smedicina.si , sicer se odpoved termina zaračuna po ceniku


NAČINI PLAČILA:

Gotovina ali plačilo s kartico.

Plačilo na obroke je možno:

1) s plačilnimi karticami NLB z odloženim plačilom (Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta)

2) s plačilno kartico Diners:

 • za zneske 500€-1.000€ na 2-6 obrokov
 • za zneske nad 1.000€ na 7-24 obrokov

POMEMBNO OBVESTILO:

ob obisku imejte s seboj osebni dokument. Pred posvetom/posegom je porebno izpolniti PRIVOLITVENO IZJAVO POSAMEZNIKA, v skladu z določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju in drugih pomembnih informacijah vezano na esteski poseg, vezano na sam poseg pa še pisno soglasje za izvedbo posega. Vsa dokumentacija je obvezna in je del posveta/posega, brez te dokumentacije posvet/poseg ni možen. Vso dokumentacijo obravnavamo skladno z zakonom ZVOP1/GDPR uredbo.

PAKETI STORITEV IN BONI: so časovno omejeni na določen datum od nakupa, paket/bon ni prenosljiv, vračilo denarja ni možno, ravno tako ne zamenjava za gotovino.

V kolikor je določeno, da se cena posveta ODŠTEJE od storitve, to velja v primeru, ko se poseg izvede v roku 3 mesecev od dneva posveta.

NA POSVET ali POSEG pridete brez ličil, če že nikakor ne gre brez, pa vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih odstranite pred prihodom na posege. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


Cenik velja od 7.6.2020