Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Cenik

POSVET:

Na posvetu speljemo diagnostiko obstoječega stanja in vam predlagamo rešitev oz. vam svetujemo katere metode so primerne za vas. Analiziramo vaše splošno zdravstveno stanje, vaš življenjski slog, ev.dosedanji estetski in pomlajevalni posegi, prisluhne se vaših željam, preverijo se morebitne kontraindikacije za posege ter se vam svetujejo storitve, katere v vašem primeru pridejo v poštev. Posveti se izvajajo za posege na obrazu in za oblikovanje telesa. Cena posveta je 50€.

Kadar pa sami že sami točno veste kateri poseg si želite (npr. botoks, povečanje ustnic in podobno), se lahko naročite na poseg k zdravniku, pred posegom se izvide kratek posvet, kateri je že vključen v ceno posega. Če se naročite na termin pri zdravniku za določeno terapijo, katero bi vi želeli opraviti in se ugotovi, da niste primeren kandidat, drugo predlagano terapijo pa ne želite opraviti v tem terminu, se to šteje kot posvet (50€).

Posvet ne vključuje JANUS digitalne analize obraza (doplačilo 60€). V kolikor želite opraviti še digitalno analizo obraza, nam prosim to povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min, poleg tega je pred analizo z JANUS potrebno vsaj 2h prej odstraniti vsa ličila in si umiti kožo obraza.

Za stranke, ki pridejo k nam prvič: Prosimo za razumevanje - najprej se moramo osebno spoznati, preveriti vaše splošno zdravstveno stanje, izključiti ev. kontraindikacije in napraviti plan terapij, ki bo v pravilnem časovnem zaporedju. Velikokrat pričakujete, da bomo takoj ob prvem obisku opravili več storitev naenkrat, vendar pri nas ne delamo nič "na hitro" ali "ad hoc", za kvalitetno izvedbo storitve je potreben dober plan in dovolj časa. Poleg tega za določeno storitev morate biti primeren kandidat, kar lahko ocenimo šele na posvetu.

NA POSVET ali POSEG pridete po možnosti brez ličil, oz vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih po možnosti odstranite (če gre, sicer pa pustite) pred prihodom k nam. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


JANUS - PROFESIONALNA DIGITALNA ANALIZA OBRAZA:
JANUS analiza: 60€ - smiselno opraviti pred začetkom estetskih posegov pri nas in nato kontrolno analizo čez 3-6 mes (če se izvaja neka terapija pri nas in se želi preveriti rezultat po tej terapiji)

POMEMBNO: pred analizo z JANUS je potrebno odstraniti ličila in si umiti kožo obraza vsaj 2 uri prej. V kolikor imate umetne trepalnice jih prosimo odstranite pred prihodom na analizo. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.

Profesionalna digitalna analiza obraza z JANUS ni vključena v POSVET. To je ločena storitev za doplačilo, v kolikor želite opraviti oboje, nam to prosim povejte ob naročilu, saj potrebujemo še dodatnih 30min.


BOTOKS za glajenje gubic na obrazu:

Cena je glede na regijo. na zgornjem delu obraza poznamo 3 regije za aplikacijo botoksa za glajenje gubic; te 3 regije so: okoli oči, med obrvmi in čelo. Glede na to, da so mišiče med obrvmi in na čelu sinergistične, pri nas svetujemo injiciranje botoksa med obrvi in na čelo vedno skupaj, sicer lahko pride do rezultata, ki ni optimalen (tako je tudi po strokovnih smernicah). Cena je na regijo, ne na enoto botoksa, pri apliciranju botoksa terapijo individualno prilagodimo glede na mimiko in anatomijo vaših mišic. Svetuje se ponavljanje na 3-4 mesece, tudi, če se mimika obraza še ne povrne v celoti v tem času, saj boste edino tako ohranili obraz brez gub čim dlje.

 • Full Face Botoks po Korejsko: 500€ zajema cel obraz, to je zgornjo 1/3 in spodnji del obraza
 • 3 regije, okoli oči, med obrvmi in čelo: 300€
 • 2 regiji, med obrvmi in čelo: 250€
 • 1 regija, okoli oči: 130€

BOTOKS za druge indikacije:

Botoks lahko uporabljamo tudi za številne druge indikacije, večinoma kot dopolnilne posege, indicira jih zdravnik, torej termin se določi šele po predhodnem dogovoru z zdravnikom.

 • Mišica maseter-žvekalna mišica, za Face slimming oz V-shape: 300€
 • Nefertiti Lift: 250€
 • Brada: 50€
 • Ustni kotički: 50€
 • Gummy smile: 50€
 • Dvig konice nosu: 50€
 • Bunny lines: 50€
 • Lip flip: 50€
 • Drobne gubice okoli ust: 50€
 • mezoterapija z botoksom za izboljšanje kvalitete kože (poveča sijaj, napetost, zgladi kožo, izboljša mastno kožo), cena je odvisna od preparata, injicira se z avtomatskim injektorjem za obraz, vrat, dekolte in roke, doplačilo 50€ k ceni za mezoterapijo ali biorevitalizacijo

BOTOKS za zmanjšanje potenja:

Pod pazduho: od 300€ (cena je za obe pazduhi) *v primeru patološkega prekomernega potenja, nam to ob naročilu na storitev povejte


FILERJI - dermalna polnila na osnovi hialuronske kisline:

za pomlajevanje, za dodajanje volumna, za oblikovanje obraza na različnih predelih kot so: lica oz ličnice, brada, čeljust, nazolabilane in marionetne gube, ustnice, podočnjaki itd. Okvirna potrebna količina se določi na osnovi posveta in analize obraza. Pri nazolabialnih gubah in marionetnih gubah v večini primerov ne injiciramo direktno v te gube, temveč se ta področja korigirajo indirektno (zdravimo vzrok, ne simptom), za kar je velikokrat potrebno opraviti full face lifting z dermalnimi polnili (celovit pristop).

 • Dermalno polnilo, hialuronski filer 1.1ml: 300€
 • Podočnjaki 350€ - večinoma pred tem potrebna korekcija srednjega dela obraza
 • Nos 350€ (obvezen posvet)
 • Raztapljanje starega filerja: 150€ na regijo

POVEČANJE USTNIC:

povečanje ustnic opravljamo z dermalnimi polnili na osnovi hialuronske kisline. Količina dermalnega polnila na poseg je maksimalno 1.1ml, odvisno od naravnih ustnic in vaših želja. Če želite še večji volumen, se naslednji poseg lahko opravi čez 1 mesec po prvem posegu in se volumen doda. Zrele ustnice velikokrat potrebujejo samo hidracijo in pomlajevanje, s tem tudi lahko zmanjšamo drobne gubice okoli ustnic. Naši rezultati povečanja ustnic so znani ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tujini; uporabljamo lastno metodo, s katero dosegamo nadpovprečne rezultate, naša metoda #smlips je bila predstavljena tudi na svetovnem kongresu estetske medicine IMCAS v Parizu in na svetovnem kongresu estetske medicine AMWC v Monacu. Pred posegom nam povejte, ali želite naravni, skladen izgled ali pa "Russian Lips" - to je maksimalni možni volumen ustnic. Slik ustnic drugih oseb ni potrebno kazati; vsak posameznih je kot oseba specifičen (anatomija, naravno tkivo ustnic, mimika mišic, zobovje, čeljust, ...), pri nas se za lep rezultat optimalno potrudimo pri vsaki stranki in že pred posegom realno povemo, če so kakšne naravne omejitve. Imejte realna pričakovanja in se nam prepustite, zaupanje je pomembno.

 • Povečanje ustnic, cena na poseg, 1.1ml: 300€
 • Pomlajevanje ustnic, cena na poseg, 1.1ml: 300€
 • Raztapljanje starega hialurona v ustnicah: 150€

POMEMBNO: v kolikor ste v preteklosti že imeli injiciranje hialuronske kisline v ustnice pri drugem izvajalcu (torej stranke, ki pridejo k nam prvič), nam morate obvezno poslati sliko trenutnega stanja ustnic in sicer pred določitvijo termina pri nas. V kolikor pridete na termin in ob pregledu ugotovimo, da trenutno stanje ne dopušča injiciranje novega dermalnega polnila, ker je staro dermalno polnilo še vedno prisotno in je prejšnji rezultat estetsko slab (migracija polnila nad ustnico, grudice, "zavesice", ustnice v obliki račke, inkapsulirano staro dermalno polnilo itd...), se vam bo svetovalo raztapljanje starega dermalnega polnila (cena 150€), katero se lahko izvede v tem istem terminu, sicer se pa plača posvet (50€). Raztapljanje je v določenih primerih potrebno večkrat ponoviti. Novo dermalno polnilo po raztapljanju pa se lahko aplicira po 10-14 dneh. Raztapljanje opravljamo samo ob transparentnosti podatkov o preteklih posegih, kjer zagotovo vemo, da je bila uporabljena hialuronska kislina. V primeru, da prejšnji poseg ni bil opravljen v eni izmed uradnih zdravniških ordinacij, pa raztapljanja sploh ne opravimo. Osebe, ki imajo trajno dermalno polnilo (Biopolimer, tekoči silikon, Metakril, Aquamid in podobno), ne injiciramo z dermalnimi polnili v ustnice, kakor tudi ne v druge predele obraza. Trajna dermalna polnila iz ustnic pri nas ne odstranjujemo in se s tem področjem ne ukvarjamo.


MEZOTERAPIJA IN BIOREVITALIZACIJA:

Mezoterapija in biorevitalizacija sta podobna postopka, kjer z injiciranjem določenih preparatov kožo globinsko nahranimo in spodbudimo tvorbo novega kolagena. Postopek se lahko opravi z različnimi tehnikami (igla, Nanosoft igla, kanila, avtomatski vakuumski injektor, microneedling...). Terapijo se svetuje ponavljati, odvisno od posameznega protokola. Določenim preparatom lahko kot opcijo dodamo tudi majhno količino botoksa, kar še dodatno izboljša kvaliteto kože in zmanjša drobne gubice in pore. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Na pakete terapij nudimo določene ugodnosti.

MEZOTERAPIJA:

 • FILORGA NTCF 135 HA za obraz, vrat, dekolte: 200€, opcija z botoksom za doplačilo 50€
 • FILORGA NTCF 135 HA za predel okoli oči z Nanosoft iglo: 200€
 • TOSKANI - različni koktejli za mezoterapijo: od 150€ dalje

BIOREVITALIZACIJA:

 • JALUPRO 300€, PAKET 4x: 600€
 • JALUPRO HMW 300€, PAKET 3x: 600€
 • JALUBOTOX 350€
 • ELRAVIE BALANCE 300€, PAKET 3x: 600€
 • PDRN 300€, PAKET 3x: 600€

FILORGA NTCF 135 HA: Edinstvena formulacija, s številnimi anti-age faktorji: 14 vitaminov, vključno z A, B, C in E, spodbujajo vitalno delovanje celic, 24 aminokislin spodbuja proizvodnjo beljakovin, kar vodi do povečane količine elastina in kolagena, 2 antioksidanta, ki zajamejo proste radikale. PROTOKOL: 5x ali več: 3x na 14 dni nato 2x na 1 mesec, kasneje vzdrževanje na 2-6 mesecev

TOSKANI: eksperti za mezoterapijo z 30 letno tradicijo in široko paleto produktov za različne indikacije na področju mezoterapije. Protkoli os različni, glede na različno indikacijo.

JALUPRO: edinstven biorevitalizator. Sestavljen je iz kombinacije aminokislin in hialuronske kisline. Stimulira proizvodnjo kolagena in daje izjemne rezultate. PROTOKOL: 4x na 10-14dni, za Jalupro HMW 3x na 20-30 dni.

ELRAVIE BALANCE: za intenzivno hidracijo za daljši čas. Lahko tudi preventivno proti procesom staranja, za suho kožo, drobne gube in za sijočo kožo. PROTOKOL: 3x na 1 mesec

PDRN: polinukleotidi so prekurzoji za pomlajevanje kože, pospešijo obnovo kože od znotraj, odlični anti-aging učinki v kombinaciji z izboljšano kvaliteto kože. PROTOKOL: 3-4x na 1 mesec


HIFU FACE- NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA:

Fokusiran ultrazvok s svojo energijo na točno določenih slojih kože stimulira nastanek novega kolagena, kar privede do bolj zategnjene kože, zmanjšanja gub in liftinga obraza. Izredno učinkovita terapija, kjer so rezultati vidni že po eni terapiji. Svetujemo izvesti postopek po vseh predelih obraza, vratu in podbradka, saj edino tako, lahko pričakujemo dobre rezultate. Naša HIFU naprava je iz Koreje, ima določene tehnične lastnosti, katere jo razlikujejo od drugih.

 • HIFU CEL OBRAZ 1.600€
 • SPODNJI DEL OBRAZA 500€
 • PODBRADEK 400€
 • VRAT 300€
 • DVIG OBRVI 200€
 • PREDEL OKOLI OČI 200€

HIFU BODY NEKIRUŠKO OBLIKOVANJE TELESA:

HIFU Body - fokusiran ultrazvok se na telesu uporablja za oblikovanje telesa. HIFU energija trajno uniči nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo. Poseg se izvede 1x. Trajni rezultati. V 1 uri zmanjša obseg za 1 konfekcijsko številko. Po samo 1 terapiji se obseg telesa zmanjša za 2-5cm, oz uniči do 25% odvečne lokalne maščobe. Varno, hitro, neboleče. V primerjavi z kriolipolizo je HIFU: bolj natančen, poleg da trajno odstrani odvečno maščobo kožo tudi zategne, sama terapija pa je za stranko bolj udobna.

Cena je odvisna od velikosti regije in števila regij, točen izračun cene vam lahko podamo na osnovi posveta.

 • na eno področje od 450€ naprej


VIVACE - MICRONEEDLING Z RADIOFREKVENCO:

Korejska svetovno znana Nr.1 naprava Vivace je hit terapija ("Vivace Experience"), katera združuje najnovejšo generacijo mikroneedlinga z radiofrekvenco (RF) in LED svetlobo. Posebni nastavki z zlatimi iglicami lahko delujejo do 3.5mm pod kožo. Terapija se uporablja za nekirurški facelifting, izboljšanje kvalitete kože, za odpravljanje brazgotin po aknah, za aknasto kožo, za strije in za nekatere druge indikacije. Koža je po terapiji učvrščena, bolj gladka in napeta, kar povrne mladosten videz.

Indikacije: za nekirurški face lifting, za gube, za večjo elastičnost kože, zmanjša pore, izboljša teksturo kože, zmanjša hiperpigmentacije, za akne in za brazgotine od aken, za druge brazgotine, za strije, ...  Terapija se lahko izvaja na obrazu in drugje po telesu.

 • ceno terapije določimo na posvetu, odvisno od indikacije in števila terapij

SHEMAX- pneumatska naprava za preoblikovanje kvalitete kože na obrazu in telesu:

Korejska unikatna, edinstvena naprava, edina v širši regiji. Shemax je naprava, kjer s kinetično energijo (brez igle) delujemo na strukture pod kožo. Z različnimi protokoli jo uporabljamo za več različnih indikacij. Rezultati so odlični; v primeru odpravljanja brazgotin od aken in za odpravljanje strij, presega vse druge metode po svojih izjemnih rezultatih.

 • NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA: 1.000€
 • BRAZGOTINE OD AKEN: od 600€
 • ODPRAVLJANJE STRIJ: od 600€
 • ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN (hiperkeratoze, po operaciji): od 600€
 • LIFTING ZADNJICE: od 600€
 • PREOBLIKOVANJE TELESA: od 600€
 • VRAT: od 300€

PROFACIAL:

Korejska inovativna naprava, katera vašo kožo osveži in pomladi, ne samo na površini, temveč tudi v globljih slojih kože. ProFacial združuje več postopkov v eni napravi: kislinski piling, intenzivno hidracijo, faktorje rasti, peptide, protivnetne učinkovine, ionski lifting kože, radiofrekvenco in ultrazvok. Osnova terapija vključuje "Aqua Peeling", ostale terapije so opcijsko glede na stanje in problematiko kože. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Terapijo se svetuje ponavljati.

 • ProFacial Red Carpet (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok ter Opera LED Mask), 1 terapija: 150€
 • Profacaial Deluxe (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok), 1 terapija: 120€
 • ProFacial Aqua Peeling (globinsko očisti, piling in hidrira kožo), 1 terapija 90€

MICRONEEDLING z DERMAPEN-om ali BREZIGLIČNA MEZOTERAPIJA:
 • 1 terapija, OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: od 150€, odvisno od sestavine koktejla

KEMIČNI PILING:
 • Piling za OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: 150€
 • Poseben kemični piling za hiperpigmentacije SPOT OUT, v ceno vključene kreme za zdravljenje doma: cena naknadno
 • Piling za INTIMNE PREDELE: pazduhe, prsne bradavice ali perivaginalno 125€

Kemični piling je hiter, neboleč in učinkovit postopek, kjer se z nanosom kisline odstranijo vrhnje plasti kože in odmrle celice. Koža postane bolj gladka, sijoča, z večkratnimi terapijami odstranimo nekatere pigmentne madeže (odvisno od globine), drobne linije in brazgotine ter omilimo globlje brazgotine in hiperpigmentacije. Stimulira se tvorba kolagena in elastina v koži, kar jo dodatno učvrščuje in zglajuje. Odstranjuje hiperpigmentacije in drugi vidne znake zaradi poškodb sonca, ima pomlajevalni učinek, zmanjša videz blagih in zmernih gub, izravnava ton kože, pri aknasti koži, pri brazgotinah, pri zadebeljeni povrhnjici, pri pusti koži brez leska.


PLASMA PEN:

odvisno od velikosti regije: od 100€


PLASON plasma poracija:
 • odvisno od velikosti regije in koktejla: od 150€

OPERA MASK - LED FOTOTERAPIJA:

Svetloba kot terapija, različne valovne dolžine za različne indikacije. Terapijo se svetuje ponavljati, 2x na teden skupno 10x.

 • 1 terapija: 50€
 • 10x paketna cena: 400€

PEEL OFF MASKA:
 • 1x 55€

INJEKCIJSKA LIPOLIZA:
V predele, kjer se nahaja odvečna maščoba se injicira raztopino, katera raztopi maščobo.
 • podbradek 250€
 • trebuh, jahalne hlače, stegna od 500€ na regijo

HIEMT:

Elektromagnetna stimulacija mišic, za zadnjico, trebuh in druge velike mišice. Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, s tem se doseže preoblikovanje telesa - poveča se volumen mišic in zmanjša se lokalna maščoba. Protokol: 4x v 2 tednih, torej 2x na teden

 • 1x 300€, PAKET 4x 800€

MULTISHAPE :

MultiShape je najnovejša večnamenska platforma za nego telesa in obraza, ki združuje zelo močan kavitacijski ultrazvok, večpolarno radiofrekvenco (RF), LED in vakuumski endermološki sistem.
Inovativna Korejska naprava za oblikovanje telesa, izredno močna in učinkovita, z določenimi edinstvenimi tehnološkimi parametni (npr Super Pulse) nima prave konkurence in zagotavlja vrhunske rezultate. Indikacije: preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita, zmanjšanje lokalizirane maščobe, stimulacija kolagena, zdravljenje povešene kože na katerem koli delu telesa, na voljo tudi multipolarni aplikator, kateri je posebej zasnovan tudi za lifting obraza. Terapija se svetuje ponavljati 1x na teden do željenega rezultata. Kasneje se lahko izvaja vzdrževanje 1x na mesec.

 • STEGNA 1 terapija: 330€
 • TREBUH 1 terapija: 280€
 • ZADNJICA 1 terapija: 280€
 • NADLAHTI in druge manjše regije: 1 terapija 200€

NEODPOVEDAN TERMIN*

50€

*V kolikor na termin ne boste mogli priti, ga je potrebno odpovedati čim prej, vendar najkasneje do 24h pred terminom preko telefona 040 514 854 ali preko e-pošte estetika@smedicina.si , sicer se odpoved termina zaračuna po ceniku


NAČINI PLAČILA:

Gotovina ali plačilo s kartico.

Plačilo na obroke je možno:

1) s plačilnimi karticami NLB z odloženim plačilom (Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta)

2) s plačilno kartico Diners:

 • za zneske 500€-1.000€ na 2-6 obrokov
 • za zneske nad 1.000€ na 7-24 obrokov

POMEMBNO OBVESTILO:

ob obisku imejte s seboj osebni dokument. Pred posvetom/posegom je porebno izpolniti PRIVOLITVENO IZJAVO POSAMEZNIKA, v skladu z določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju in drugih pomembnih informacijah vezano na esteski poseg, vezano na sam poseg pa še pisno soglasje za izvedbo posega. Vsa dokumentacija je obvezna in je del posveta/posega, brez te dokumentacije posvet/poseg ni možen. Vso dokumentacijo obravnavamo skladno z zakonom ZVOP1/GDPR uredbo.

PAKETI STORITEV IN DARILNI BONI: so časovno omejeni na določen datum od nakupa, paket/ darilni bon ni prenosljiv, vračilo denarja ni možno, ravno tako ne zamenjava za gotovino.

NA POSVET ali POSEG pridete brez ličil, če že nikakor ne gre brez, pa vsaj z minimalno količino ličil. V kolikor imate umetne trepalnice jih odstranite pred prihodom na posege. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.


Cenik velja od 11.08.2021

Cene vsebujejo DDV.