Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Cenik

POSVET:

Posvet: 50€

Naš pristop je celosten, za še boljši in dolgoročnejši rezultat je smiselno, da se storitve izvajajo po določenem časovnem zaporedju in ustrezno kombinirajo. Vse naše stranke, tako nove, kot obstoječe, naj bi imele plan terapij/posegov. Za določene posege/terapije pa je predhodni posvet obvezen.

Posvet se lahko izvede osebno pri nas v ambulanti ali online.

V koliko se vseeno želite naročiti takoj na poseg ali terapijo po lastni presoji, je v določenih primerih možno tudi to. V kolikor boste za ta poseg primeren kandidat, se poseg izvide, v kolikor pa niste primeren kandidat, se pa izvede posvet in se posvet plača. 

Na posvetu speljemo diagnostiko obstoječega stanja in vam predlagamo estetske posege ali terapije, kateri so primerni za vas. Analiziramo vaše splošno zdravstveno stanje, vaš življenjski slog, ev. dosedanje estetske in pomlajevalne posege, prisluhne se vaših željam, preverijo se morebitne kontraindikacije za posege ter se vam svetujejo storitve, katere so za vas primerne. Posveti se izvajajo za posege na obrazu, za oblikovanje telesa, za lasersko odstranjevanje dlak, druge laserske terapije, vaginalno pomlajevanje, za terapije izpadanja las itd. Ob naročilu na posvet nam povejte, kaj vas primarno zanima. V kolikor želite opraviti še digitalno analizo obraza z napravo JANUS, nam prosim to povejte ob naročilu, pred analizo z napravo JANUS je potrebno vsaj 2h prej odstraniti vsa ličila in si umiti kožo obraza. NA POSVET pridete po možnosti brez ličil, oz vsaj z minimalno količino ličil.

Posvet traja 20 minut. Cena posveta se ne odšteje od nadaljnih terapij.


ANALIZA JANUS:

JANUS: 50€

Analizo je smiselno opraviti pred začetkom estetskih posegov in nato vsaj 3-6 mesecev po zaključenih terapijah za kontrolno analizo. Pred analizo z JANUS je potrebno vsaj 2h prej odstraniti ličila in si umiti kožo.


BOTOKS za glajenje gubic na obrazu:

Cena je glede na regijo za standardno količino botoksa. Pri moških in pri osebah z izrazito mimično aktivnostjo, kjer je standardna količina ni dovolj, je potrebno doplačilo za dodatno količino botoksa glede na porabo. 

Na zgornjem delu obraza imamo 3 regije za aplikacijo botoksa za glajenje gubic; te 3 regije so: okoli oči, med obrvmi in čelo. Glede na to, da so mišiče med obrvmi in na čelu sinergistične, pri nas svetujemo injiciranje botoksa med obrvi in na čelo vedno skupaj, sicer lahko pride do rezultata, ki ni optimalen (tako je tudi po strokovnih smernicah).
 • Full Face Botoks po Korejsko: 500€ zajema cel obraz, to je zgornjo 1/3 obraza, spodnji del obraza, delno tudi čeljust platizmo in vrat
 • 3 regije: okoli oči, med obrvmi in čelo: 300€
 • 2 regiji: med obrvmi in čelo: 250€
 • 1 regija: okoli oči: 150€
 • doplačilo: za vsakih dodatnih 10 enot botoksa doplačilo 60€

Apliciranje botoksa se svetuje ponavljati na 3-4 mesece, tudi, če se mimika obraza še ne povrne v celoti v tem času, saj boste edino tako ohranili obraz brez gub čim dlje.


BOTOKS za druge indikacije:

Botoks lahko uporabljamo tudi za številne druge indikacije, večinoma kot dopolnilne posege, indicira jih zdravnik, torej termin se določi šele po predhodnem dogovoru z zdravnikom.

 • Mišica maseter-žvekalna mišica, za Face slimming oz V-shape: 300€
 • Botoks za trepez: 300€
 • Botoks za vrat - Nefertiti Lift: 250€
 • Lip flip nad zgornjo ustnico: 70€, Lip flip obe ustnici: 100€
 • Drobne gubice nad zgornjo ustnico: 70€
 • Gummy smile: 70€
 • Brada: 70€
 • Ustni kotički: 50€
 • Dvig konice nosu: 50€
 • Bunny lines: 50€
 • mezoterapija z botoksom za izboljšanje kvalitete kože (poveča sijaj, napetost, zgladi kožo, izboljša mastno kožo), cena je odvisna od preparata, injicira se z avtomatskim injektorjem za obraz, vrat, dekolte in roke, doplačilo 50€ k ceni za mezoterapijo ali biorevitalizacijo

BOTOKS za zmanjšanje potenja:

Pod pazduho: od 300€-500€, cena je za obe pazduhi. Primerni kandidati za terapijo pri nas so osebe, ki želijo iz higienskega razloga zmanjšati potenje, ne pa tudi osebe z izrazitim  patološkim prekomernim potenjem, oz se lahko poseg opravi tudi takšnim osebam, vendar bo za učinek potreben vsaj dvojni odmerek, par pomeni višjo ceno, večje količine botoksa so običajno potrebne tudi pri moških. V primeru patološkega prekomernega potenja, se najprej z nami posvetujete.


FILERJI - dermalna polnila na osnovi hialuronske kisline:

za pomlajevanje, za dodajanje volumna, za oblikovanje obraza na različnih predelih kot so: lica oz ličnice, brada, čeljust, nazolabilane in marionetne gube, ustnice, podočnjaki itd. Okvirna potrebna količina se določi na osnovi posveta in analize obraza. Pri nazolabialnih gubah in marionetnih gubah v večini primerov ne injiciramo direktno v te gube, temveč se ta področja korigirajo indirektno (zdravimo vzrok, ne simptom), za kar je velikokrat potrebno opraviti full face lifting z dermalnimi polnili (celovit pristop).

 • Dermalno polnilo, hialuronski filer 1ml: 300€
 • Podočnjaki 350€ - večinoma pred tem potrebna korekcija srednjega dela obraza
 • Raztapljanje starega filerja: 200€ na regijo (ne raztapljamo pri osebah, kjer predhodni poseg ni bil opravljen v uradni ambulanti)

POVEČANJE USTNIC:

povečanje ustnic opravljamo z dermalnimi polnili na osnovi hialuronske kisline. Količina dermalnega polnila na poseg je maksimalno 1ml, odvisno od naravnih ustnic in vaših želja. Če želite še večji volumen, se naslednji poseg lahko opravi čez 1 mesec po prvem posegu in se volumen doda. Zrele ustnice velikokrat potrebujejo samo hidracijo in pomlajevanje, s tem tudi lahko zmanjšamo drobne gubice okoli ustnic. Naši rezultati povečanja ustnic so znani ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tujini; uporabljamo lastno metodo, s katero dosegamo nadpovprečne rezultate, naša metoda #smlips je bila predstavljena tudi na svetovnem kongresu estetske medicine IMCAS v Parizu in na svetovnem kongresu estetske medicine AMWC v Monacu. Pred posegom nam povejte, ali želite naravni, skladen izgled ali pa "Russian Lips" - to je maksimalni možni volumen ustnic. Slik ustnic drugih oseb ni potrebno kazati; vsak posameznih je kot oseba specifičen (anatomija, naravno tkivo ustnic, mimika mišic, zobovje, čeljust, ...), pri nas se za lep rezultat optimalno potrudimo pri vsaki stranki in že pred posegom realno povemo, če so kakšne naravne omejitve. Imejte realna pričakovanja in se nam prepustite, zaupanje je pomembno.

 • Povečanje ustnic, cena na poseg, 1ml: 350€ (v kolikor se ne porabi celotna količina za ustnice, lahko preostanek vbrizgamo kam drugam okoli ustnic ali v brado)
 • Povečanje ustnic in nitke za ustnice - lip flip istočasno, doplačilo 25€ za eno nitko, na eno ustnico se lahko vstavi 2-6 nitk, torej za obe ustnici 4-12
 • Pomlajevanje ustnic, cena na poseg, 1ml: 350€, opcijsko se lahko namesto dermalnega polnila uporabi tudi preparat Jalupro HMW ali Super Hydro - cena za Jalupro 300€
 • Raztapljanje starega hialurona v ustnicah: 200€ (ne raztapljamo pri osebah, kjer predhodni poseg ni bil opravljen v uradni ambulanti)
 • Lip Flip z botoksom za zgornjo ustnico: 70€, za obe ustnici 100€

POMEMBNO:

1) v kolikor ste v preteklosti že imeli injiciranjo hialuronsko kislino v ustnice pri drugem izvajalcu in k nam prihaja prvič, nam morate obvezno poslati sliko trenutnega stanja ustnic in sicer pred določitvijo termina pri nas. V kolikor pridete na termin in ob pregledu ugotovimo, da trenutno stanje ne dopušča injiciranje novega dermalnega polnila, ker je staro dermalno polnilo še vedno prisotno in je prejšnji rezultat estetsko slab (migracija polnila nad ustnico, grudice, "zavesice", ustnice v obliki račke, inkapsulirano staro dermalno polnilo itd...), se vam bo svetovalo raztapljanje starega dermalnega polnila (cena 200€), katero se lahko izvede v tem istem terminu, sicer se pa plača posvet (50€). Raztapljanje je v določenih primerih potrebno večkrat ponoviti. Novo dermalno polnilo se po raztapljanju lahko aplicira po 10-14 dneh. Raztapljanje opravljamo samo ob transparentnosti podatkov o preteklih posegih, kjer zagotovo vemo, da je bila uporabljena hialuronska kislina. V primeru, da prejšnji poseg ni bil opravljen v eni izmed uradnih zdravniških ordinacij, pa raztapljanja sploh ne opravimo. Osebe, ki imajo trajno dermalno polnilo (Biopolimer, tekoči silikon, Metakril, Aquamid in podobno), jim pri nas ne injiciramo dermalnimi polnili ne v ustnice, ne v druge predele obraza. Z ostranjevanjem trajnih dermalnih polnil iz ustnic se pri nas ne ukvarjamo.

2) v kolikor imate tanke ustnice, pred naročilom pošljite sliko ustnic, v tem primeru svetujemo najprej Lip Flip z botoksom in nato čez 14 dni dermalno polnilo, če bo rezultat po Lip Flipu ugoden


NITKE :

Nitke so iz podobnega materiala kot kirurški šivi, kateri se uporabljajo v medicini že dolga leta. Vstavljanje nitk v različne predele obraza spodbudi tvorbo kolagena, izboljša kakovost kože, zmanjša kožno problematiko, kožo učvrsti in napravi lifting določenih predelov obraza. Poznamo več različnih tipov nitk, v grobem jih razdelimo na

 • kratke, mononitke, ali spiralne nitke ali nitke v obliki mreže, na igli ali kanili; uporabljajo se za lica, podbradek, ustnice, regijo pod oči, nazolabialne gube in drugo
 • dolge COG nitke, te se uporabljajo za nekirurški liting obraza, se lahko vstavijo se v lica, vrat oz čeljust, ta poseg je bolj invaziven kot z mononitkami

Nitke se sčasoma razgradijo (do 6mes), njihova glavna funkcija pa je spodbuditi naravne procese tvorbe novega kolagena, torej je končni rezultat odvisen od posameznikove zmožnosti tvorbe kolagena (vplivajo starost, UV žarki, kajenje, življenski slog, prehranska dopolnila, genetika, ...) Rezultati se začnejo kazati čez 2-3 mesece, trajajo pa od 1-2 let.

Nitke za ustnice:

 • izvajamo samo sočasno ob povečanju ustnic pri nas ali ob nekem drugem posegu. Število nitk za eno ustnico od 2-6, obe ustnici 4-12. Istočasno ob povečanju ustnic doplačilo 25€ za eno nitko, sicer 35€ za eno nitko.

Nitke za ostale predele:

 • mononitke za podbradek 300€
 • za dvig zadnjice: cena odvisna od števila nitk
 • za ohlapno kožo na trebuhu: cena odvisna od števila nitk
 • z nitkami lahko izboljšamo tonus kože tudi na mnojih drugih predelih telesa

Lifting celega obraza z COG (dolgimi) nitkami:

 • 1.000€ vključuje: lica, spodnji del obraza, čeljust in dvig obrvi, opcija za doplačilo: za istočanso vstavljene mononitke, glede na porabljeno količino

MEZOTERAPIJA, BIOREVITALIZACIJA in STIMULATORJI KOLAGENA:

Mezoterapija in biorevitalizacija sta podobna postopka, kjer z injiciranjem določenih preparatov kožo globinsko nahranimo in spodbudimo tvorbo novega kolagena. Postopek se lahko opravi z različnimi tehnikami (igla, Nanosoft igla, kanila, avtomatski vakuumski injektor, microneedling...). Terapijo se svetuje ponavljati, odvisno od posameznega protokola. Določenim preparatom lahko kot opcijo dodamo tudi majhno količino botoksa, kar še dodatno izboljša kvaliteto kože in zmanjša drobne gubice in pore. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih, lahko tudi na trebuhu, nadlakteh, okoli kolen, komolcev, praktično povsod, kjer bi koža potrebovala obnovo in večjo eleastičnost, s tem tudi zategnitev povešene kože. Zmanjša tudi poškodbe od sonca in hiperpigmentacije, kakor gube in strije.

MEZOTERAPIJA:

Cocktaili za mezoterapijo - so različni glede na sestavine, izberemo jih glede na problematiko kože. Protokoli se določijo glede na indikacijo, ponavadi skupno 3x (posamezne terapije v razmaku 1 tedna)

 • z različnimi cocktaili za mezoterapijo: od 150€ dalje

PROTOKOL ZA MEZOTERAPIJO: 1 terapija na teden 3x, nato opcijsko lahko 1x na mesec oz po potrebi

BIOREVITALIZACIJA:

JALUPRO: edinstveni preparati za biorevitalizacijo. Sestavljeni so iz kombinacije neomrežene hialuronske kisline, aminokislinkislin, nekateri preparati vsebujejo še peptide (Super Hydro in Young Eye). Stimulirajo sintezo  novega kolagena, kožo močno hidrirajo in obnavljajo, lifting efekt.

 • JALUPRO moder 300€, PAKET 4x: 600€
 • JALUPRO za okoli oči 300€, paket 2x 400€ (uporablja se preparat Jalupro Classic ali Young Eye)
 • JALUPRO HMW pink 300€, PAKET 3x: 600€
 • JALUBOTOX 350€ (moder z dodatkom botoksa)
 • SUPER HYDRO 1x 300€, PAKET 2x 500€
 • za telo nudimo postopek JALUPRO SUPER BODY: mix 2 ali 3 preparatov (Super Hydro, Jalupro moder in Jalupro HMW), s tem dobimo skupaj do 8ml preparata, kar injiciramo ponavadi v povešeno kožo na trebuhu, nadlakteh, okoli kolen, komolcev, na dekolte, itd.

PROTOKOL za JALUPRO:

 • JALUPRO moder 4 terapije, 1 terapija na 10-14dni
 • JALUPRO za okoli oči vsaj 2 terapije na 2-4 tedne
 • JALUPRO HMW pink 3 terapije, 1 terapija na 20-30 dni
 • SUPER HYDRO: 2-4 terapije, v razmaku 1 meseca
 • SUPER BODY: vsaj 2 terapije, v razmaku 1 meseca

BIOSTUMALACIJA - STIMULATORJI KOLAGENA:

Radiesse ®: biostimulator (spojina gela in sintetičnega biokompatibilnega kalcijevega hidroksiapatita), stimulira tvorbo kolagena in elastina, ter omogoča lifting efekt in izostrene konture.

 • Protokol:  1x, nato se čez 6-8 tednov po potrebi se terapija še 1x ponovi, učinek do 12 mesecev.
 • Cena 450€ za 1 brizgo 1.5ml

Sculptra: biostimulator (Poli-L-mlečna kislina -PLLA), nadomešča izgubo volumna kože in podkožja, spodbuja naravno tvorbo kolagena, elastina in hialuronske kisline, povrne bolj mladosten, naravni videz, ki traja večinoma do dve leti.

 • Protokol:  1x, nato se čez 6-8 tednov po potrebi se terapija še 1x ponovi, učinek do 12 mesecev.
 • Cena 450€ za 1 vialo

 

 


LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK:

Cenik za lasersko odstranjevanje dlak si oglejte na tej povezavi: LINK do cenika za lasersko odstranjevanje dlak


LASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ:

Končna cena vseh terapij je odvisna od dveh ključnih dejavnikov: velikosti tetovaže in vrste tetovaže. Večja profesionalna tetovaža bo potrebovala več terapij, kot manjša amaterska tetovaža. Ceno laserske odstranitve tetovaže vam izračunamo na posvetu, sicer pa nam lahko povpraševanje za lasersko odstranjevanje vaše tetovaže pošljete na email: estetika@smedicina.si  Priložite:

 • sliko tetovaže
 • dimenzijo tetovaže v cm
 • starost tetovaže
 • podatek ali je profesionalna ali amaterska
 • podatek, ali ste že imeli predhodne poskuse laserske odstranitve tetovaže in če da, kakšen je bil potek celjenja (ste imeli mehurje, krvavitve, kraste...)

Več o laserskem odstranjevanju tetovaž si oglejte na tej povezavi: LINK do laserskega odstranjevanja tetovaž


LASERSKO POMLAJEVANJE z medicinskim PICO laserjem:

Lasersko pomlajevanje lahko izvajamo na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in drugih določenih predelih.

CENA NA ENO TERAPIJO:

 • LASERSKO POMLAJEVANJE ZA OBRAZ: redna cena 250€, akcijska cena 150€
 • LASERSKO POMLAJEVANJE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE: redna cena 500€, akcijska cena 300€
 • LASERSKO POMLAJEVANJE OBRAZ, VRAT, DEKOLTE IN ROKE: redna cena 650€, akcijska cena 400€
Več o laserskem pomlajevanju si oglejte na tej povezavi: LINK do laserskega pomlajevanja

OLIGIO, RF SKIN LIFTING AND TIGHTENING:

Najnovejša korejska naprava za pomlajevanje s tehnologijo monopolarne radiofrekvence za odlične rezulate pomlajevanja in liftinga kože obraza in okoli oči.

Cena je odvisna od regije in števila shotov:

 • OBRAZ 300 SHOTOV: 1.200€
 • OBRAZ 400 SHOTOV: 1.400€
 • OBRAZ 600 SHOTOV: 1.800€
 • OKOLI OČI 100 SHOTOV: 600€

KOMBINACIJA TERAPIJ:

 • OBRAZ 300 IN OKOLI OČI 100 SHOTOV : 1.800€
 • OBRAZ 400 IN OKOLI OČI 100 SHOTOV: 2.000€
 • OBRAZ 600 IN OKOLI OČI 100 SHOTOV: 2.400€

PREVERITE AKCIJSKE CENE S POPUSTI NA TERAPIJO OLIGIO TUKAJ >> LINK


UTIMS HIFU FACE- NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA:

UTIMS HIFU Fokusiran ultrazvok s svojo energijo na točno določenih slojih kože stimulira nastanek novega kolagena, kar privede do bolj zategnjene kože, zmanjšanja gub in liftinga obraza. Izredno učinkovita terapija, kjer so rezultati vidni že po eni terapiji. Svetujemo izvesti postopek po vseh predelih obraza, vratu in podbradka, saj edino tako, lahko pričakujemo dobre rezultate. Naša UTIMS naprava je iz Koreje, ima določene tehnične lastnosti, katere jo razlikujejo od drugih (tehnologija naprave je takšna, da je terapija skoraj neboleča in zelo učinkovita).

 • UTIMS CEL OBRAZ 1.600€
 • SPODNJI DEL OBRAZA 500€
 • PODBRADEK 400€
 • VRAT 300€
 • DVIG OBRVI 200€
 • PREDEL OKOLI OČI 200€

UTIMS HIFU BODY NEKIRUŠKO OBLIKOVANJE TELESA:

UTIMS HIFU Body - fokusiran ultrazvok se na telesu uporablja za oblikovanje telesa. UTIMS energija trajno uniči nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo. Poseg se izvede 1x. Trajni rezultati. V 1 uri zmanjša obseg za 1 konfekcijsko številko. Po samo 1 terapiji se obseg telesa zmanjša za 2-5cm, oz uniči do 25% odvečne lokalne maščobe. Varno, hitro, neboleče. V primerjavi z kriolipolizo je UTIMS: bolj natančen, poleg da trajno odstrani odvečno maščobo kožo tudi zategne, sama terapija pa je za stranko bolj udobna.

Cena je odvisna od velikosti regije in števila regij, točen izračun cene vam lahko podamo na osnovi posveta.

 • na eno področje od 450€ naprej


VIVACE - MICRONEEDLING Z RADIOFREKVENCO:

Korejska svetovno znana Nr.1 naprava Vivace je hit terapija ("Vivace Experience"), katera združuje najnovejšo generacijo mikroneedlinga z radiofrekvenco (RF) in LED svetlobo. Posebni nastavki z zlatimi iglicami lahko delujejo do 3.5mm pod kožo. Terapija se uporablja za nekirurški facelifting, izboljšanje kvalitete kože, za odpravljanje brazgotin po aknah, za aknasto kožo, za strije in za nekatere druge indikacije. Koža je po terapiji učvrščena, bolj gladka in napeta, kar povrne mladosten videz.

Indikacije: za nekirurški face lifting, za gube, za večjo elastičnost kože, zmanjša pore, izboljša teksturo kože, zmanjša hiperpigmentacije, za akne in za brazgotine od aken, za druge brazgotine, za strije, ... Terapija se lahko izvaja na obrazu in drugje po telesu.

 • ceno terapije določimo na posvetu, odvisno od indikacije in števila terapij

SHEMAX- pneumatska naprava za preoblikovanje kvalitete kože na obrazu in telesu:

Korejska unikatna, edinstvena naprava, edina v širši regiji. Shemax je naprava, kjer s kinetično energijo (brez igle) delujemo na strukture pod kožo. Z različnimi protokoli jo uporabljamo za več različnih indikacij. Rezultati so odlični; v primeru odpravljanja brazgotin od aken in za odpravljanje strij, presega vse druge metode po svojih izjemnih rezultatih.

 • NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA: 1.000€
 • BRAZGOTINE OD AKEN: od 600€
 • ODPRAVLJANJE STRIJ: od 600€
 • ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN (hiperkeratoze, po operaciji): od 600€
 • LIFTING ZADNJICE: od 600€
 • PREOBLIKOVANJE TELESA: od 600€
 • VRAT: od 300€

PROFACIAL:

Korejska inovativna naprava, katera vašo kožo osveži in pomladi, ne samo na površini, temveč tudi v globljih slojih kože. ProFacial združuje več postopkov v eni napravi: kislinski piling, intenzivno hidracijo, faktorje rasti, peptide, protivnetne učinkovine, ionski lifting kože, radiofrekvenco in ultrazvok. Osnova terapija vključuje "Aqua Peeling", ostale terapije so opcijsko glede na stanje in problematiko kože. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Terapijo se svetuje ponavljati.

 • ProFacial Red Carpet (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok ter Opera LED Mask), 1 terapija: 150€
 • Profacaial Deluxe (Aqua Peeling, radiofrekvenca, ionski lifting in ultrazvok), 1 terapija: 120€
 • ProFacial Aqua Peeling (globinsko očisti, piling in hidrira kožo), 1 terapija 90€

MICRONEEDLING z DERMAPEN-om ali BREZIGLIČNA MEZOTERAPIJA:
 • 1 terapija, OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: od 150€, odvisno od sestavine cocktaila

KEMIČNI PILING:
 • Piling za OBRAZ, VRAT, DEKOLTE ali ROKE: 150€
 • Poseben kemični piling za hiperpigmentacije SPOT OUT, v ceno vključene kreme za zdravljenje doma: cena naknadno
 • Piling za INTIMNE PREDELE: pazduhe, prsne bradavice ali perivaginalno 125€

Kemični piling je hiter, neboleč in učinkovit postopek, kjer se z nanosom kisline odstranijo vrhnje plasti kože in odmrle celice. Koža postane bolj gladka, sijoča, z večkratnimi terapijami odstranimo nekatere pigmentne madeže (odvisno od globine), drobne linije in brazgotine ter omilimo globlje brazgotine in hiperpigmentacije. Stimulira se tvorba kolagena in elastina v koži, kar jo dodatno učvrščuje in zglajuje. Odstranjuje hiperpigmentacije in drugi vidne znake zaradi poškodb sonca, ima pomlajevalni učinek, zmanjša videz blagih in zmernih gub, izravnava ton kože, pri aknasti koži, pri brazgotinah, pri zadebeljeni povrhnjici, pri pusti koži brez leska.


PLASMA PEN:
 • odvisno od velikosti regije: od 100€

PLASON plasma poracija:
 • odvisno od velikosti regije in coctaila: od 150€

OPERA MASK - LED FOTOTERAPIJA:

Svetloba kot terapija, različne valovne dolžine za različne indikacije. Terapijo se svetuje ponavljati, 2x na teden skupno 10x.

 • 1 terapija: 50€
 • 10x paketna cena: 400€

PEEL OFF MASKA ZA OBRAZ:
 • 1 terapija: 55€

INJEKCIJSKA LIPOLIZA:
V predele, kjer se nahaja odvečna maščoba se injicira raztopino, katera raztopi maščobo.
 • podbradek 250€
 • kolena 250€
 • trebuh, jahalne hlače, stegna od 500€ na regijo 

ZA LIPOLIZO POTEKA AKCIJA ... PREVERITE NA TEJ POVEZAVI


HIEMT in EMS NEO - OBLIKOVANJE TELESA:

Elektromagnetna stimulacija mišic, za zadnjico, trebuh, nadlakti (biceps ali triceps), stegna (spredaj, zadaj, notranja ali zunanja stran stegen). Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, s tem se doseže preoblikovanje telesa - poveča se volumen mišic in zmanjša se lokalna maščoba. EMS NEO pa poleg elektrostimulacije dovaja tudi RF energijo, s tem se poveča učinek, izguba maščobe je večja, koža pa se tudi zategne.

Protokol: 4x v 2 tednih, torej 2x na teden, kasneje se lahko izvajajo obnovitvene terapije 1x na mesec

Imamo 2 različni napravi:

 • HIEMT: elektromagnetna stimulacija mišic
 • EMS NEO: elektromagnetna stimulacija mišic in RF (radiofrenčna energija, istočasno)
 • 1 terapija 300€
 • PAKET 4 terapij 800€

MULTISHAPE - OBLIKOVANJE TELESA:

MultiShape je najnovejša večnamenska platforma za nego telesa in obraza, ki združuje zelo močan kavitacijski ultrazvok, večpolarno radiofrekvenco (RF), LED in vakuumski endermološki sistem.
Inovativna Korejska naprava za oblikovanje telesa, izredno močna in učinkovita, z določenimi edinstvenimi tehnološkimi parametni (npr Super Pulse) nima prave konkurence in zagotavlja vrhunske rezultate. Indikacije: preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita, zmanjšanje lokalizirane maščobe, stimulacija kolagena, zdravljenje povešene kože na katerem koli delu telesa, na voljo tudi multipolarni aplikator, kateri je posebej zasnovan tudi za lifting obraza. Terapija se svetuje ponavljati 1x na teden do željenega rezultata. Kasneje se lahko izvaja vzdrževanje 1x na mesec.

 • STEGNA 1 terapija: 330€
 • TREBUH 1 terapija: 280€
 • ZADNJICA 1 terapija: 280€
 • NADLAHTI in druge manjše regije: 1 terapija 200€

INTIMA RF - VAGINALNO POMLAJEVANJE :

Vrhunska neinvazivna naprava za vaginalno pomlajevanje, deluje v krogu 360C in je zelo učinkovita. Nožica po porodu postane bolj ohlapna in izgubi občutek. Prihaja pa tudi do stresne inkontinece. Intima RF povrne elastičnost in vlažnost vagine. Prav tako se z posebnim nastavkom oblikujejo sramne ustnice.

 • Vaginalno pomljajevanje
 • Preoblikovanje sramnih ustnic
 • Večje spolno zadovoljstvo
 • Zdravljenje stresne inkontinence


Intima RF se izvaja brez anestezije, ne povzroča bolečin in neugodja ter stranskih učinkov.
Postopek je hiter in neinvaziven. Spolni odnosi možni takoj po posegu. Radiofrekvenčna energija deluje na sluznico tako, da stimulira tvorbo fibroblastov in kolagena. Intima RF je edina naprava na svetu z široko površino delovanja na 360 stopinj poveča tvorbo kolagena. Svetujejo se 3 terapije, zatem se lahko odločite še za dodatne terapije.

 • PRVA TERAPIJA: 350€
 • DODATNA TERAPIJA: 250€

PURAXEL laser:

Laserska terapija obraza za pomlajevanje, zmanjšanje por in posvetlitev:

 • 1 terapija: 150€

02toDerm:

Kisikova terapija obraza z LED svetlobo

 • 1 terapija: 90€

HAIR FILLER- ZDRAVLJENJE IZPADANJA LAS:

Je injekcijska terapija, s katero preprečujemo izpadanje las in povzročamo obnovo rasti las. Z njimi lahko na zelo hiter in učinkovit način spodbudite rast las in optimizirate zdravje svojih las ter lasišča. Hair Filler se lahko uporablja tudi preventivno proti oblikam izpadanja las, s spodbujanjem povečanja debeline las in gostote las. Za doseganje optimalnih rezultatov boste v povprečju potrebovali približno 4 terapije (v določenih primerih lahko tudi več).

-Standardni protokol: 1 terapija vsaka 2 tedna, skupno 8 tednov in 4 terapije

-Intenzivni protokol: standardni protokol (4 terapije, 1x na 2 tedna), nato 1x mesečno za vzdrževanje še vsaj 3-6 mesecev

-Vzdrževanje: 1 terapija vsakih 6 mesecev

 • 1 terapija: 250€

NEINVAZIVNI BBL - VAKUMSKI LIFTING ZADNJICE:

Nekirurški BBL lift: trend iz Južne Amerike sedaj tudi pri nas. Vakuumska terapija za oblikovanje zadnjice, zadnjico dvigne in učvrsti ter zmanjša celulit.

Protokol 6 terapij: 2x na teden, ev se lahko podaljša interval na 1x na teden

 • Cena za 1 terapijo: 150€
 • Cena pa paket 6 terapij: redna cena 900€, akcijska 630€

NEODPOVEDAN TERMIN ali IZPAD TERMINA:

50€

NEODPOVEDAN TERMIN: V kolikor na termin ne boste mogli priti, ga je potrebno odpovedati čim prej, vendar najkasneje do 24h pred terminom preko telefona 040 514 854 ali preko e-pošte estetika@smedicina.si , sicer se odpoved termina zaračuna 50€

IZPAD TERMINA: V kolikor se naročite na poseg in za ta poseg niste primeren kandidat (stanja kot so: poseg na lastno željo brez predhodnega posveta ali če se pozabi omeniti neko pomebno dejstvo, kar je kontraindikacija za poseg, ali če je na mestu injiciranja neka lokalna poškodba tkiva, ali če za botoks ni še minilo 3 mesece od prehodnega injiciranja oz v primeru bilo katere druge kontraindikacije),  se zaračuna izpad termina v znesku 50€


NAČINI PLAČILA:

Gotovina ali plačilo s kartico.

Plačilo na obroke je možno:

1) s plačilnimi karticami NLB z odloženim plačilom (Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta)

2) s plačilno kartico Diners:

 • za zneske 500€-1.000€ na 2-6 obrokov
 • za zneske nad 1.000€ na 7-24 obrokov

3) plačilo z LeanPay (nad 300€) - predhodno že sami lahko preverite, če imate pogoje za LeanPay


POMEMBNA OBVESTILA:

ob obisku imejte s seboj osebni dokument, lahko zahtevamo da izkažete svojo identiteto in starost. Pred posvetom/posegom je porebno izpolniti PRIVOLITVENO IZJAVO POSAMEZNIKA, v skladu z določili Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju in drugih pomembnih informacijah vezano na esteski poseg, vezano na sam poseg pa še pisno soglasje za izvedbo posega. Vsa dokumentacija je obvezna in je del posveta/posega, brez te dokumentacije posvet/poseg ni možen. Vso dokumentacijo obravnavamo skladno z zakonom ZVOP1/GDPR uredbo.

Pojasnilo vezano na akcije: akcijske cene veljajo za termine v časovnem okviru trajanja določene akcije. V primeru, da ni več prostega termina v časovnem okviru trajanja akcije, obstaja možnost zakupa te storitve s plačilom na TRR (pokličite nas, podatke za nakazilo vam pošljemo na email) in izvedba storitve en mesec kasneje, kot je bilo določeno trajanje akcije.
 

PAKETI STORITEV: so časovno omejeni na določen datum od nakupa, paket ni prenosljiv, vračilo denarja ni možno, ravno tako ne zamenjava za gotovino. Ob zakupu paketa storitev je potrebno določiti vse termine za izvedbo terapij v paketu, vse terapije se morajo izvesti po protokolu v določenem časovnem okviru, sicer paket zapade in izvedba po datumu poteka veljavnosti ni možna.

DARILNI BONI: so časovno omejeni na določen datum od nakupa, vračilo denarja ni možno, ravno tako ne zamenjava za gotovino. Darilni bon je potrebno vnovčiti v celotnem znesku naenkrat.

NA POSVET ali POSEG za posege na obrazu pridete brez ličil, če že nikakor ne gre brez, pa vsaj z minimalno količino ličil. Še posebej to velja za poseg povečanja ustnic, nesprejemljivo je, da pridete na poseg z dolgoobstojno šminko za ustnice. Pri odstranjevanju ličil bodite previdni. Na dan, ko imate poseg povečanja ustnic, ne nanašajte dolgoobstojne šminke. V kolikor si pri odstranjevanju ličil zaradi pregrobega odstranjevanja sami poškodujete tkivo na ustnicah in okoli ustnic, posega ne bo možno izvesti, se plača 50€ za izpad termina. Opozorite nas, v kolikor imate trajna ličila.

TERMIN ZA POSEGE INJICIRANJA V PODROČJE OBRAZA: si planirajte vsaj 14 dni pred večjim potovanjem, dogodkom, snemanjem, fotografiranjem, itd. Ob naročanju povejte, kdaj imate dogodek in preverite, če je vaš termin za injiciranje skladen s tem. V kolikor se naročite na termin po lastni presoji in tik pred injiciranjem, vprašate "Ali je to problem?", kar ponavadi je, se plača 50€ za izpad termina in se termin prestavi. Za botoks pa velja, da je mora od prejšnje aplikacija botoksa miniti vsaj 3 mesece.

KDO NI PRIMEREN KANDIDAT ZA POSEGE INJICIRANJA V PODROČJE OBRAZA - pozanimajte se ob naročanju:

 • osebe, kjer prejšnji posegi niso bili izvedeni v uradni ambulanti
 • osebe, ki imajo injicirano trajno polnilo (biopolimer)
 • osebe s slabim estetskim rezultatom prejšnjih posegov opravljenih drugje -svetujemo raztopiti pri prejšnjem izvajalcu
 • osebe, kjer ni transparetnosti podatkov o dosedanjih posegih, še posebej o predhodnjem injiciranju dermalnih polnih, tudi če je bilo to nekaj let nazaj
 • osebe, ki imajo določene bolezni in/ali prejemajo določeno terapijo
 • tik pred večjim življenskim dogodkom ali potovanjem (vsaj 14 dni prej)
 • za botoks manj kot 3 mesece od prejšnje terapije

 

Vse storitve so samoplačniške. Garancije na rezultate ni, rezultati se lahko individualno razlikujejo. V primeru nezadovoljstva z rezultatom, za vplačan znesek za opravljeno storitev ni možno uveljavljati zahtevka za vračilo, za vse storitve se odločate prostovoljno sami, storitev se vnaprej pojasni, stranka ima možnost vprašati pred izvedbo storitve vse kar jo še dodatno zanima, pred izvedbo storitve se podpiše tudi soglasje za njeno izvedbo.


Cenik velja od 26.01.2024

Cene vsebujejo DDV.