Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

RF LIFTING OBRAZA

RF LIFTING OBRAZA

rf lifting obraza.png

RF LIFTING OBRAZA

Radiofrekvenčna terapija je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije povzročimo segrevanje globljih plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih kolagenskih vlaken (učvrsti se obstoječe vezivno tkivo), pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Na ta način v koži posredno obnovimo in pomladimo vezivna (kolagenska) vlakna. Terapijo lahko uporabljamo pri vseh tipih in barvah kože.

Postopek terapije: uporabljamo napravo, katera skozi ročnik dovaja RF energijo, obenem pa je opcija tudi vakuuma, ki kožo še dodatno učvrsti in poveča delovanje celotnega mehanizma. RF naprava prenaša energijo radijskega vala v kožo, kjer se ustvarja električno polje prehaja iz povrhnjice kože v podkožje, kar povzroči segrevanje podkožja, kar kasneje privede do tvorbe novega kolagena, s tem se bo kasneje ohlapna koža napela in učvrstila. Terapija je prijetna, kot rahla masaža, ni boleča, ni okrevanja. Terapija traja približno 30 min. Svetujemo vsaj 3-6 ponovitev 1x na teden.

Indikacije: ohlapna koža, koža brez tonusa, zmanjšajo se gubice, koža postane bolj sijoča 

Rezultati: delno izboljšanje je vidno takoj že po prvi terapiji, nadaljnja izboljšanja se razvijejo s časom po 2-6 mesecev. Rezultat RF je bolj mladostna, napeta in gladka koža na obrazu, podbradku, vratu in dekolteju.

 
naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.