Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Glajenje gubic z botoksom je tudi za moške

Glajenje gubic z botoksom je tudi za moške

Čeprav moški o tem redko govorijo, moški vlagajo v svoj videz skoraj toliko kot ženske. Ta trend so najprej začeli igralci, tako da so se jim kasneje pridružili tudi športniki, politiki in poslovneži. Število moških, ki se odločajo za nekatere estetske postopke, iz dneva v dan povečuje, tako da se dolgo počutijo v lastni koži. Botoks je defintivno tisti, ki jim pri tem pomaga. Botoks je pravzaprav prva izbira za moške v boju proti gubam. Botox je idealen za odstranjevanje gub in preprečevanje novih. Botoks je izjemno učinkovit pri odstranjevanju gub, katere povzroča močna mimike. Pri moških se gube pojavijo najprej na čelu in med obrvmi. Pogosto se moški odločajo tudi za botoks v primeru prekomernega potenja.

Kaj je Botox?
Bototox (botulinum toksin A) je prečiščena beljakovina, katero  proizvaja bakterija clostridium botulinum in vpliva na krčenje mišic. Na ta način se obstoječe gubice "popravijo" - "zgladijo" in ker je preprečena nadaljnja prekomerna mišična kontrakcija, preprečuje tudi nastanek novih.

Kakšne gube odstranimo z botoxom?
Gube na čelu, tiste pri korenu nosu, med obrvmi, in okoli oči. Takšne gube osebo postarajo, ko jih zgladimo, postane obraz bolj sproščen, svež in mlajši.

Dve glavni prednost odstranjevanja gub z botoxom:
-globoke gube na obrazu niso tako izrazite, koža je bolj čvrsta in mladostna
-z aplikacijami botoksa preprečujemo nastanek novih gub

Kdo opravlja botoks postopke v Estetiki Smedicina?Samo zdravniki, ki jih vodi dr. Silvia Samarin

Kako dolgo traja postopek, ko opazimo učinke botoxa?
Postopek traja kratko, prvi rezultati pa so opazni po 3 do 5 dneh, končni rezultat po 10 do 14 dneh

Kako dolgo traja botox?
Okoli 4 mesece, odvisno od vrste kože, starosti in zdravja posameznika. Aplikacija botoksa se lahko ponovi vsakih 6 mesecev.