Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Kako izbrati pravega strokovnjaka za odstranjevanje dlak

Kako izbrati pravega strokovnjaka za odstranjevanje dlak

Hura za lasersko odstranjevanje dlak!

Odstranjevanje dlak z laserjem je medicinski postopek, zato se morate ustrezno potruditi in raziskati ponudbo na tržišču glede laserskega odstranjevanja dlak. V Estetiki SMedicina uporabljamo visoko napredni hibridni medicinski laser SANDRO DUAL, ki omogoča popolnoma hiter in skorajda neboleč postopek ter vrhunske rezultate že po nekaj terapijah.

Izbira prave klinike in strokovnega osebja za lasersko odstranjevanje dlak je bistvenega pomena. V Estetiki SMedicina postopek izvaja strokovno usposobljena ekipa, ki bo poskrbela za prijetno izkušnjo.

 

Zakaj se odločiti za Estetiko SMedicina in SANDRO DUAL laser?

1.STROKOVNO USPOSOBLJENA EKIPA

Lasersko odstranjevanje dlak je medicinski postopek in ga mora opraviti ustrezen strokovnjak. Vsak pacient je za nas poseben in edinstven, s prilagojeni postopki ustvarjamo vrhunske rezultate. Zavezani smo k zagotavljanju najvišje kakovostne izkušnje ter odličnih rezultatov. Združujemo strast do dela in popolnosti s prizadevanjem za neprimerljiv uspeh.

2.VRHUNSKA LASERSKA OPREMA

SANDRO Dual laser je visoko napredna laserska terapija, ki uporablja hibridni način delovanja in tako ponuja  hitrejše rezultate v primerjavi s podobnimi tehnologijami in terapijami. Edini tak laser v Sloveniji!

3.NEBOLEČ POSTOPEK IN DOLGOTRAJNI REZULTATI

Zaradi hibridnega načina delovanja in drugih naprednih funkcij je z lasersko napravo SANDRO DUAL mogoče terapije opraviti hitro, neboleče in učinkovito, kar je praktična izbira.

Pozabite na neprijetne tradicionalne metode odstranjevanja dlak, ki zastarele, boleče in ne nudijo dolgotrajnih rezultatov. Zahvaljujoč naši napredni hibridni laserski tehnologiji odstranjevanje dlak še nikoli ni bilo tako enostavno. Vabljeni!