Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Kako izbrati pravega strokovnjaka za odstranjevanje dlak

Kako izbrati pravega strokovnjaka za odstranjevanje dlak

Hura za lasersko odstranjevanje dlak!

Odstranjevanje dlak z laserjem je medicinski postopek, zato se morate ustrezno potruditi in raziskati najboljšo kliniko za lasersko odstranjevanje dlak, kjer boste opravili ta postopek. V Estetiki SMedicina uporabljamo visoko napredni in edinstveni laser SANDRO DUAL, ki omogoča popolnoma neboleč postopek in vrhunske rezultate v le 3-4 terapijah.

Čeprav je lasersko odstranjevanje dlak ambulanten postopek, še vedno obstaja tveganje poškodb kože in neželenih učinkov. Izbira prave klinike in strokovnega osebja za lasersko odstranjevanje dlak je bistvenega pomena. V Estetiki SMedicina postopek izvaja strokovno usposobljena ekipa, ki bo poskrbela za prijetno in nebolečo izkušnjo.

 

Zakaj se odločiti za Estetiko SMedicina in SANDRO DUAL laser?

1.STROKOVNO USPOSOBLJENA EKIPA

Kot smo že omenili, čeprav je lasersko odstranjevanje dlak ambulantni postopek, je še vedno medicinski postopek in ga mora opraviti strokovnjak z licenco. Vsak pacient je za nas poseben in edinstven, s prilagojeni postopki ustvarjamo vrhunske rezultate. Zavezani smo k zagotavljanju najvišje kakovostne izkušnje ter odličnih rezultatov. Združujemo strast do dela in popolnosti s prizadevanjem za neprimerljiv uspeh.

2.VRHUNSKA IN EDINSTVENA LASERSKA OPREMA

SANDRO Dual laser je visoko napredna in vodilna laserska terapija, ki uporablja hibridni način delovanja in tako ponuja boljše in bistveno hitrejše rezultate v primerjavi s podobnimi tehnologijami in terapijami. Edini tak laser v Sloveniji!

3.NEBOLEČ POSTOPEK IN DOLGOTRAJNI REZULTATI

Zaradi hibridnega načina delovanja in drugih naprednih funkcij lasersko napravo SANDRO DUAL je mogoče v le enem obisku opraviti več dolgotrajnih postopkov odstranjevanja dlak. Za dolgotrajno gladkost so dovolj le 3-4 obiski, kar je v primerjavi z drugimi napravami in terapijami bistveno bolj učinkovita in praktična izbira.

Pozabite na neprijetne tradicionalne metode odstranjevanja dlak, ki zastarele, boleče in ne nudijo dolgotrajnih rezultatov. Zahvaljujoč naši napredni in edinstveni laserski tehnologiji odstranjevanje dlak še nikoli ni bilo tako enostavno. Vabljeni!