Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

JALUPRO SIMPOZIJ IN LIVE DEMO 21.5.2022

JALUPRO SIMPOZIJ IN LIVE DEMO 21.5.2022

JALUPRO SIMPOZIJ IN LIVE DEMO

 

Svet lepote se spreminja s svetlobno hitrostjo, a v soboto se je za trenutek upočasnil. Svet lepote in lepotne inovacije se vedno preoblikujejo, izboljšujejo in tako omogočajo vrhunsko napredovanje tudi v svetu estetike.

To pomlad smo bili deležni uspešnega simpozija in demonstracije uporabe priznanih Jalupro izdelkov v »živo«, kjer je bilo govora o biorevitalizaciji. Jalupro je sinergistični izdelek, ki ga lahko uporabimo za izboljšanje gub in izboljšanje teksture kože na obrazu, vratu, dekolteju, notranjih stegnih, trebuhu in kolenih. Uporabimo ga lahko takoj po prvih znakih staranja, kot tudi v boju proti strijam, pred sončenjem in pred in po različnih posegih.

Strokovno ekipo z začetnim nagovorom Silvie Samarin so sestavljali tudi Dr. Gurnam Virdi, MD in predstavnica Jalupro, Anne Gaelle Benoit. Udeleženci so prisluhnili inovativnim tematikam kot so vezivno tkivo in kolagen v procesu staranja ter njegov pomen za ohranjanje strukturiranega in sijočega obraza, pomembnost aminokislin pri gradnji kolagena in o biorevitalizaciji. S svojim govorom in predstavitvijo apliciranja Jalupro izdelkov je Dr. Gurnam Virdi presegel naša pričakovanja. Dr. Gurnam Virdi je medicinski direktor Akademije za estetsko medicino, prestižne akademije za usposabljanje na področju estetike v Združenem kraljestvu. Poleg tega, da je medicinski direktor svetovno priznane estetke akademije, je tudi priznan mednarodni govorec in trener na področju medicinske estetike.

Na dan dogodka nas je s svojim uvodnim nagovorom pozdravila Dr. Silvia Samarin. Bistvo simpozija je bil poudarek na spoznavanju mehanizmov propada kolagena in možnosti stimulacije in ohranjanje le tega ter prednosti uporabe mezoterapije z Jalupro izdelki kot edinstvene vzdrževalne terapije, ki nam jih je predstavila predstavnica Jalupro, Adele Benoit. Vezivno tkivo, kolagen in primerne aminokisline so v procesu staranja izrednega pomena za ohranjanje strukturiranega in sijočega obraza, zvezda samega simpozija pa je bil Jalupro kot nadomestna aminokislinska terapija za optimalno proizvodnjo kolagena in zdravo vezivno tkivo. Natančno smo spoznali tudi tri Jalupro formulacije, vsaka s svojo nalogo delovanja. JALUPRO Classic je namenjen tanki koži okol oči, vratu in dekolteju, JALUPRO HMW za samostojno uporabo za področje obraza, ustnic, rok in vratu ter JALUPRO Super hydro kot stimulacija vezivnega tkiva za dolgotrajni anti-age efekt.

Dan smo zaključili z demonstracijo uporabe Jalupro sinergističnih izdelkov, ki nam jih je s svojim inovativnim pristopom predstavil Dr. Virdi. Dr. Virdi je prikazal različne tehnike aplikacije samega izdelka na področju obraza in vratu. Prisluhnili smo tudi njegovim edinstvenim nasvetom in tehnikam za apliciranje Jalupro izdelkov, ki so prepoznani širom sveta.

Medicina in svet estetike si v boju proti staranju prizadevata čim bolj povečati in izkoristiti človekov potencial za telesno dobro počutje z glavnim ciljem optimizacije procesa staranja človeka z osredotočanjem na pomembne aminokisline, ki podpirajo povečano sintezo kolagena. Le ta je v boju proti staranju zares pomemben faktor, ki ga ne gre zapostaviti.