Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

VIVACE

Najboljša microneedling naprava

vivace smedicina 3.png

VIVACE™ – najnovejša generacija FRAKCIONIRANEGA RF microneedling-a

Frakcionirana microneedling RF je tehnologija, s katero ne-invazivno, varno in učinkovito, brez bolečin in trajnih poškodb, v koži povzročamo mikro-poškodbe s ciljem spodbujanja nastanka kolagena (collagen induction therapy). Kožo spodbudimo k pospešenemu samoobnavljanju, stimuliramo naravno sintezo kolagena, in vplivamo na hitrejšo obnovo kože. Tako odpravljamo različne kožne težave, kot so plitve in globje gube, povešena in ohlapna koža, neenakomeren ten in izboljšamo strukturo kože, zožimo razširjene pore, zmanjšamo hiperpigmentacije.  

Microneedling je ena standardnih terapij za povečanje tvorbe kolagena v koži in pomlajevanje kože. V kombinaciji z radiofrekvenco in LED svetlobo je postopek še bolj učinkovit, rezultati boljši in dolgotrajnejši.

VIVACE™ je najnovejša generacija frakcioniranega RF microneedlinga, potrjena in certificirana s strani FDA (ameriška vladna agencija za varno hrano in zdravila) in je po oceni uporabnikov ameriškega portala RealSelf* najbolje ocenjena tehnologija v kategoriji RF microneedling aparatur.

VIVACE™ medicinska naprava se od ostalih naprav na tržiču razlikuje po tem, da ima edina vgrajen natančni robotsko vodeni motor, s katerim dosežemo večjo natančnost in varnost postopka, hitrejšo izvedbo, boljše rezultate in večje udobje stranke med izvajanjem postopka. Zaradi tega je sam postopek za kožo bolj udoben, koža je po postopku manj razdražena, okrevanja pa praktično ni, saj koža po postoku postane celo bolj sijoča. Posebnost so tudi nastavki za microneedling, 36 iglic na nastavku je pozlačenih, zlato kot kovina ima odlične prevodne lastnosti, zato je lahko energija še toliko bolj učinkovita, iglice pa so zelo precizne, tanke in obenem nežne. Zlato ima tudi dokazan anti-age učinek.

Indikacije: za nekirurški face lifting, za gube, za večjo elastičnost kože, zmanjša pore, izboljša teksturo kože, zmanjša hiperpigmentacije, za akne in za brazgotine od aken, za druge brazgotine, za strije, ...  Terapija se lahko izvaja na obrazu in drugje po telesu.

O posegu: drobne, pozlačene iglice na nastavku naprave oddajajo radiofrekvenčno energijo, ki se v globljih plasteh kože transformira v toploto. Iglice in toplota ustvarjata kontrolirane mikropoškodbe, ki pospešijo proces regeneracije celic. Naravni odziv organizma na celjenje kontroliranih poškodb je pospešena tvorba novih kolagenskih in elastinskih vlaken. Koža postane bolj čvrsta, izboljša se ten in tonus kože, odpravimo nepravilnosti, kot so pigmentacije, gube, ohlapnost kože in brazgotine. Na ročniku sta vgrajeni tudi rdeča in modra LED lučka, ki imata dodatne pomlajevalne (rdeča) in antiseptične (proti aknam, vnetjem) učinke (modra LED svetloba). Pred začetkom tretmaja se koža očisti, nanese se blag antiseptik. Postopek traja od 30 – 45 minut. Med izvajanjem lahko čutite rahel pritisk na koži, rahlo ščemenje, postopek pa je sicer neboleč. VIVACE™ uporabljamo za pomlajevanje in izboljšanje kvalitete kože obraza, vratu, dekolteja, rok in drugih določenih delov telesa (skin remodeling).

Rezultati: rezultati so opazni takoj, saj je koža bolj gladka, ten enotnejši, pojav se »plump efekt«…, vendar se končni rezultat razvija v obdobju od nekaj nekaj tednov do 6 mesecev, odvisno tudi od predispozicij posameznika in sposobnosti obnove in proizvodnje kolagena na celični ravni. Terapije se lahko izvede samo enkratno, lahko pa se ponavlja 1-3x na 1 mesec, odvisno od indikacije, protokol, določi specialist, ki bo izvajal postopek. Za vzdrževanje stanja se lahko terapija  ponavlja na 6-12 mesecev. Za ohranjanje rezultatov je pomembna tudi dosledna nadaljevalna nega kože obraza doma. Pri izbiri najbolj optimalne nege vam pomaga in svetuje izvajalec tretmaja.

Po posegu: lahko se pojavi blaga oteklina, manjše krvavitve in pordelost kože, ki izzvenijo najkasneje v nekaj dneh. 24 ur po tretmaju je odsvetovano umivanje obraza z vročo vodo in agresivnimi čistilci. Savna, masaže obraza, težke fizične aktivnosti, uživanje alkohola, izpostavljanje direktni sončni svetlobi, solariju, so odsvetovani minimalno še 3 dni po posegu. Kožo je potrebno tudi zaščititi pred UV žarki in kožo negovati s kvalitetno vlažilno in/ali hranilno kremo. En teden po posegu na obrazu ne izvajajte drugih postopkov, kot so kislinski pilingi, laserski tretmaji in podobno. Do enega tedna po postopku odsvetujemo tudi klasične kozmetične nege.

 naročite se na termin

Prednosti VIVACE™:

  • Kombinacija frakcionirane RF, microneedlinga in LED svetlobe za hitrejše in boljše rezultate
  • Zaradi posebne tehnologije (robotsko voden motor) je poseg udobnejši, manj boleč in varen, poseg je bolj nadzorovan
  • Primerno za vse tipe kože
  • Najvišja ocena »Worth It« članov RealSelf* med vsemi trenutno obstoječimi primerljivimi medicinsko-kozmetičnimi napravami
  • Minimalno invaziven postopek
  • Zlate iglice na nastavku v kombinaciji z LED svetlobno terapijo, zlato ima dokazan učinek na anti-age delovanje na kožo, saj zlato aktivira elektrone v celicah kože in sproži proces celične samo-obnove in rast novih celic!

  Vivace

*RealSelf je vodilni ameriški in najbolj zaupanja vreden spletni portal, namenjen izbiri estetskih in kozmetičnih tretmajev, z več kot 10 letno tradicijo in več kot milijon obiskovalci na mesečni ravni. Ponuja nepristranske informacije o kozmetičnih in estetskih postopkih in izvajalcih, premišljeno in natančno preverjajo kakovost, certifikate in ohranjajo visoke standarde.

  Vivace

 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.