Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Poznate prednosti botoksa?

Poznate prednosti botoksa?

Bi želeli prikriti znake staranja? Ogromno žensk in moških odkriva, kakšne prednosti vse ima botoks. Botoks je zdravilo, katerega injiciramo v mišice, da zabrišemo znake staranja. Naj vam predstavimo nekaj prednosti.

1. Pomladi vaš obraz

Botoks je odličen za pomladitev obraza. Zategne in pomladi vašo kožo in s tem vam pomaga, da izgledate in se počutite mlajši. Za boljši izgled na obrazu se poleg botoksa lahko uporabijo še druge terapije - npr mezoterapija, biorevitalizacija, RF microneedeling itd. 

2. Odstrani vaše gubice

Odstranjevanje gub poteka tako, da botoks apliciramo v mišico na obrazu in s tem blokiramo živčne impulze, zaradi katerih se mišice krčijo in povzročajo gube. Z botoksom kožo izboljšamo in pomladimo, tako da ne potrebujete dodatne operacije. Tipično ga injiciramo v tri regije na zgornjem delu obraza. Predvsem gube okoli oči vas lahko naredijo starejše kot se počutite. To so črte okoli oči, v katere apliciramo botoks z zelo tanko iglico in tako izboljšamo videz kože. Rezultate boste opazili v nekaj dneh, trajajo pa nekje do 4. mesecev.

Ste pripravljeni na spremembo. Recite DA botoksu in pridite k nam na pomladitev. Pri nas dosegamo res vrhunske rezultate, saj posege izvaja zelo izkušena in profesionalna zdravnica. Botoks je pomgal že mnogim, da so izboljšali svoj videz in da se sedaj počutijo bolj samozavestni.