Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

HIEMT manj maščobe več mišic

HIEMT manj maščobe več mišic

preoblikovanje telesa ems hiemt.png

HIEMT

KAJ JE HIEMT?

Si želite lepo oblikovanega telesa, z manj maščobe in lepo oblikovanimi mišicami?
Se redno rekreirate, pazite na primerno in uravnoteženo prehrano, pa vendar še vedno  niste zadovoljni s svojim telesom.

HIEMT - High Intensity Electrostimulation Muscle Training

Je edinstvena naprava, katera s pomočjo elektromagnetnega delovanja, ženskam in moškim uspešno pomaga pri preoblikovanju telesa. Predvsem za zadnjico in trebušne mišice dosega zavidljive rezultate, katerih včasih celo z zelo intenzivnim naravnim treningom ne moremo doseči.

HEIMT uporablja sodobno tehnologijo - elektromagnetno energijo, s pomočjo katere se mišice krčijo na območju, katerega želimo preoblikovati. Proces preoblikovanja z HEIMT je veliko močnejši, kot bi ga lahko dosegli z naravnim treningom. Uporaba te elektromagnetne energije povzroči, da mišice naredijo tako imenovane submaksimalne kontrakcije in s tem doseže osupljive rezultate.
Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, katere ni mogoče doseči v istem času z naravnimi treningi (npr. 20.000 počepi med enim treningom). Ko je mišično tkivo pod vplivom submaksimalnih kontrakcij, se mišica prilagodi tem ekstremnim razmeram in se odzove z preoblikovanjem notranje strukture, kar ima za posledico gradnjo mišic in izgorevanje maščob.

Med terapijo ležite, na telo se položijo ročke, preko katerih se izvaja elektromagnetna stimulacija.
Predel bo po terapiji takoj bolj napet, sčasoma pa se kompletno preoblukuje, tako, da je več mišič in manj maščobe. Študije kažejo 16% rast mišic in 19% zmanjšanje lokalne maščobe, v kolikor se izvjajajo terapije po protokolu.
Delne rezultate lahko opazite že takoj po terapiji, končni rezultati pa so vidni nekaj tednov po zadni terapiji ( 8-12).

Je inovativna neinvazivna naprava, katera temelji na elektromagnetni mišični stimulaciji za preoblikovanje telesa. Trenira mišice, izboljša mišični tonus in poveča mišično maso, ter zmanjša delež telesne maščobe, s tem se telo preoblikuje. Okrevanja ni. Naprava omogoča 20.000 kontrakcij v 30 minutah. Uporabljamo ga lahko na vseh velikih mišičnih skupinah, kot so glutealne mišice, trebušne mišice, mišice na stegnih in mišice nadlakti ter druge večje mišične skupine.

Postopek terapije:
Terapija se izvaja v leže. Na telo na mišice, katere želimo stimulirati položimo 2 elektromagnetni ročki in ju pritrdimo z elastičnim pasom, da sta ročici stabilni, nakar naprava začne izvajati elektrostimulacijo po določenem protokolu. Terapija je neboleča, brez stranskih učinkov, tako da se lahko takoj po terapiji vrnemo svojim vsakodnevnim aktivnostim.

Priporočeno število tretmajev je 4: 2x na teden.

Končni rezultati so vidni čez 8-12 tednov. 

  


naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.

O posegu: ni posebnega okrevanja, lahko se takoj vrnete k vsakodnim aktivnostim

Rezultati:

Zakaj bi se odločili za HIEMT v Estetiki SMedicina: varno, hitro, neboleče, neivazivno

Preverite naš cenik.