Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

UTIMS HIFU Body

UTIMS HIFU Body

body hifu smedicina.png

UTIMS HIFU Body - fokusiran ultrazvok se na na telesu uporablja za oblikovanje telesa, saj UTIMS energija zmanjša nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo. Enkratni poseg, kateri trajno uniči maščobo. V 1 uri se zmanjša konfekcijsks številka za eno številko. Po samo 1 terapiji se obseg telesa zmanjša za 2-5cm, oz uniči do 25% odvečne lokalne maščobe. Varno, hitro, neboleče. V primerjavi z kriolipolizo je UTIMS: bolj natančen, poleg da trajno odstrani odvečno maščobo kožo tudi zategne, sama terpija pa je za stranko bolj udobna.

KAJ JE LIFOLIZA TELESA S UTIMS?

UTIMS Body  je uporaba ultrazvoka z visoko intenzivnostjo, ki trajno uniči maščobne celice, ne da bi pri tem škodovali površino kože, hkrati pa kombinira tudi zategovanje kožo, kar je razlika od vseh drugih postopkov za lipolizo. Med posegom visoki intenzivni fokusiran ultrazvok s toploto uniči maščobne celice in sicer na določeni globini, pod površino kože. Postopek je primeren tako za moške kot za ženske.

KAKO DELUJE? Med posegom je ultrazvočna energija fokusirana ciljno na maščobo katero želimo uničiti. S tem, ko energija prehaja skozi kožo se ciljna maščoba pod površino trajno uniči. V naslednjih nekaj tednih in mesecih telo naravno odstrani uničene maščobe in sicer preko jeter, limfe in cirkulacije. Maščobne obloge, na katere smo delovali z UTIMS se stanjšajo, hkrati, pa je koža na tem predelu bolj napeta oz zategnjena.

Trajanje posega: 60-90 minut

Potreben je samo 1 poseg za trajno odranitev odvečne maščobe.

Cena je odvisna od velikosti regije, posvet za poseg se odšteje od terapije, točen izračun cene vam lahko podamo na osnovi posveta.

 


naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.

O posegu: ni posebnega okrevanja, lahko se takoj vrnete k vsakodnim aktivnostim

Rezultati: običajno jiih opazimo v 4 do 12 tednih, ker je potreben določen čas, da telo naravno obdela uničeno maščobo na tem območju in jo izloči. Včasih lahko traja do polnega rezultata tudi dlje – 6-9 mesecev.

Zakaj bi se odločili za UTIMS BODY v Estetiki SMedicina: varno, hitro, neboleče, neivazivno

Preverite naš cenik.