Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Biorevitalizacija

Naj vaša koža začne tvoriti nov kolagen

biorevitalizacija smedicina 2.png

BIOREVITALIZACIJA pomeni globinska obnova kože in vlaženje kože od znotraj. Postopek biorevitalizacije opravimo z injiciranjem določenih preparatov, ki spodbujajo fibroblaste (celice podkožnega vezivnega tkiva), nakar se stvori nov kolagen in elastin. Na ta način se koža obnovi, popravi se tudi tonus in elastičnost kože, dosežemo sijočo polt, zmanjšamo videz gubic, koža je vidno bolj napeta, navlažena in zdravega videza. Izboljša vse glavne znake staranja in fotostaranja kože, zmanjša UV poškodbe in hiperpigmentacije. Uporablja se tudi za brazgotine po aknah in druge brazgotine, kakor tudi za strije. Aplikacija je idealna tudi pred ali po dopustu, kjer je koža bolj izpostavljena soncu. Koža je po biorevitalizaciji boljše pripravljena na druge postopke, kot so RF microneedling, HIFU, laser, botoks, dermalna polnila, laser itd.

Področja, kjer se izvaja biorevitalizacija: obraz, vrat, dekolte, roke, notranja stegna, trebuh, regija kolen, komolcev, nadlakti, koža trebuha, lahko tudi zadnjice.

Sicer se aktivnost fibroblastov v telesu z leti sčasoma zmanjša zaradi staranja ali drugih razlogov (prehranjevalne navade, prehrana, kajenje, intenzivna telesna dejavnost, dolga izpostavljenost soncu). Zato se koža stara, izgubi tonus, elastičnost, svetlost, volumen in posledično se pojavijo gube in brazde. Fibroblasti proizvajajo kolagen z uporabo prehranske podpore: ponavadi so to aminokisline, katere so bistvene za kompenzacijo zmanjšane aktivnosti fibroblastov. Večja je količina aminokislin na določenih področjih, večje bo število vitalnih celic, bolj se bo videz kože izboljšal. 

Pri nas uporabljamo preparate JALUPRO, na voljo so v treh različnih preparatih, kateri je najbolj primeren za vas, vam svetujemo pri nas. LINK NA PREPARATE JALUPRO

Terapije biorevitalizacije se lahko izvajajo skozi celo leto. Priporoča se jih kombinirati s prehranskimi dopolnili Jalupro in Vitaminom C.

Biorevitalizacija je investicija, katera se res splača, saj se z odličnimi rezultati in visokim zadovoljstvom vseh naših strank.

Komu svetujemo biorevitalizacijo: primerna je za vse tipe kože in za vse starostne skupine, lahko je kot samostojna terapija ali kot kombinacija k ostalim posegom.

naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.

O posegu: traja okoli 30 min, odvisno od obsega terapije, preparat aplicira s številnimi vbodi v kožo s tanko iglico, vbrizgavanje je skoraj brez bolečin, po potrebi lahko uporabimo lokalni anestetik (mazilo). Svetujejo se ponovitve, odvisno od protokola, katerega vam predpiše zdravnik, običajno je postopek potrebno ponavljati vsak 4x.

Rezultati: raste s časom in traja 6 mesecev

Po posegu: takoj po posegu se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom

Zakaj na biorevitalizacijo ravno v estetiki SMedicina:

  • preparat Jalupro, katerega uporabljamo je edinstven, rezultati so podprti s kliničnimi študijami
  • aplikacija se lahko izvede tudi z z avtomatskim injektorjem z 9 iglicami in vakuumsko sukcijo, kar ima naslednje prednosti 1) poseg traja manj časa, kot če se poseg izvaja ročno, saj z eno aplikacijo istočasno vbrizgamo skozi 9 iglic 2) s tem je porazdelitev preparata bolj enakomerna 2) vakuum kožo privzdvigne, zato je injiciranje manj boleče, po posegu so modrice bolj redke, globina aplikacije pa je bolj natančna

 

Preverite naš cenik.