Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Analiza obraza JANUS

Profesionalna analiza obraza JANUS

janus profesionalna analiza koze obraza smedicina 1.png
JANUS III – PROFESIONANA DIGITALNA ANALIZA OBRAZA
 
Naš obraz je včasih velika uganka, saj so številne spremembe očem skrite, saj mi vidimo le simptome, ne pa tudi vzrok za naše stanje ali težave. Nekateri poskušajo prav vse, zamenjajo kreme, zamenjajo zdravnika, sami preizkušajo še kaj dodatno spremeniti, pa še vedno ni pravega rezultata. Včasih nas tudi preseneti prehitro staranje, če bi vedeli kakšno je stanje kože že prej, bi ga zagotovo lahko upočasnili.

S profesionalno digitalno analizo obraza Janus III lahko vidimo stanja, katera so očem skrita in pridobimo pomembne informacije, katere nam pomagajo pri planiranju nege in estetskih posegov.
JANUS lahko natančno določi stanje vaše kože tako na površini kot pod njeno površino.

Analizira 12 parametrov na koži obraza, vključno z porami, gubami, elastičnostjo, določi ton kože, rdečico (vnetje), hipepigmentacije, sebum, porfirin (akne), hidracijo kože in UV poškodbe (fotopoškodbe). JANUS je prva naprava na svetu, katera lahko s pomočjo slik analizira elastičnost kože in nazolabialne gube. Z analizo pridobimo vse ključne informacije, ki so potrebne za oceno trenutnega stanja kože obraza in njenega izgleda. Vaši podatki se nato primerjajo z bazo podatkov, v kateri so vključeni posamezniki iste starostne skupine in istega spola. Na podlagi ugotovljenega stanja, vam oblikujemo individualen program za nego kože obraza in za medicinsko – estetske posege primerne prav za vas. V nadaljevanju ob kontrolah, pa  sledimo izboljšavam in jih primerjamo z začetnim stanjem.

Naprava JANUS III posname fotografijo kože obraza po posebnem protokolu z uporabo multi spektralnega  fotografiranja.  Bliskavica za fotografiranje vsebuje vse valovne dolžine, ki prehajajo skozi vidni spekter, kar omogoča, da izraža barvo blizu naravne svetlobe. Običajna svetloba - posredno obsevanje posname kožno sliko, ki preprečuje prekomerno izpostavljenost. Polarizirana svetloba - polarizirajoči filter, ki odstrani odsev svetlobe na površini kože, da zajame vse slike, razen teksture. UV svetloba - polarizirajoči filter, ki odstrani odboj svetlobe na površini kože, pa zajema slike, ki izključujejo teksture. Torej kompleksen protokol fotografij, iz katerih potem umetna inteligenca izračuna rezultate. Program na obrazu določi mrežo z 70 koordinatami, prepozna obraz in dele obraza glede na anatomijo in odstrani ozadje. Program vsebuje tudi algoritem za 3D obdelavo površine obraza. Slike, posnete v 2D, so nato obdelane s posebnim zaščitenim algoritmom izračuna in implementacije v 3D.

Vaše rezultate računalniški program primerja z bazo podatkov drugih enako starih  oseb, istega spola in tipa kože, nato izračuna odstopanja (na boljše ali slabše od povprečja). S tem, ko imamo o vaši koži veliko natančnih informacij, lahko tudi bolj natančno pripravili načrt prilagojen prav za vas, saj bomo le tako dosegli najboljše rezultate in preprečili nadaljnje poškodbe kože in poslabšanja.

Na podlagi rezultatov vam svetujemo nadaljnjo terapijo v obliki  profesionalnih kozmetičnih krem in drugih medicinsko–estetskih postopkov, kateri bi bili priporočljivi glede vaše stanje kože oz postopke s pomočjo katerih bi lahko izboljšali svoj videz in/ali zdravje kože obraza.
V kasnejšem poteku z dodatnimi analizami ob kontrolah spremljamo tudi izboljšanje stanja kože in učinkovitost svetovanih postopkov. Kontrole se izvajajo glede na protokol predlaganih terapij (po navadi na 3-6-12 mesecev).

Priprava na profesionalno digitalno analizo kože z JANUS III:
Koža na obrazu mora biti brez krem ali ličil vsaj dve uri pred analizo, še bolje pa dalj časa pred izvedbo analize. Kreme z zaščitnim faktorjem in pudri motijo analiziranje kože na obrazu. Umivanje slednjih tik pred  izvedbo pa lahko odstrani maščobni film iz površine kože in prehodno poveča rdečino, kar pokaže nepravilen rezultat analize. 
 
PRIPOROČILO: ličila odstranite in si umijte kožo obraza vsaj dve uri pred analizo, še bolje pa večer pred izvedbo digitalne analize kože obraza, zatem pa ne  nanašajte kozmetičnih krem.

Trajanje postopka: Sam postopek fotografiranja traja le nekaj minut, analiza in svetovanje pa 30 min.

KOMU PRIPOROČAMO: Ne glede na to ali želite opraviti pomlajevanje z dermalnimi polnili, glajenje gub z botoksom, ali katere druge neivazivne postopke pomlajevanja (kot so ProFacial, HIFU, Vivace, mezoterapija, biorevitalizacija, kemični piling, itd) vam JANUS III profesionalna digitalna analiza kože obraza lahko pomaga pri načrtovanju posegov in vam svetuje kaj je najboljše za vas. Analiza je primerna tudi za mlade osebe, saj se UV poškodbe začenejo zelo hitro kopičiti, če jih vidimo, lahko delujemo preventivno. Boljša diagnoza pa pomeni tudi večjo verjetnost za boljši končni rezultat.
 
Vrhunska Korejska tehnologija sedaj tudi ekskluzivno v Estetiki SMedicina.


naročite se na termin
 

TELEFON: 040 514 854

Preverite naš cenik.