Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Novosti v maju

Novosti v maju

Estetika SMedicina ponovno odpira svoja vrata. Ob pričetku ponovnega delovanja, smo za naše stranke pripravili številne novosti, katere bomo uvajali postopoma.

LEPOTA 360° pomeni sklenjen krog lepote - kombinacija profesionalnih estetskih tretmajev, z uporabo kozmetike doma za povečanje učinkov estetskih terapij in za doseganje najboljših rezultatov. Pomemben je sinergijski učinek, se pravi tisto, kar lahko napravimo mi znotraj naše ambulante in tisto, kar lahko napravite vi. Naj bo naš skupni cilj poudariti vašo naravno lepoto in osebno počutje. Zato uvajamo številne novosti, katere bomo tukaj samo le našteli; podrobno pa bodo storitve opisane posamezno v nadaljevanju. V načrtu je razvijanje dejavnosti še naprej, saj planiramo še druge nadgradnje. 

Novosti v mesecu maju so:

NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA HIFU: fokusiran ultrazvok s svojo energijo na točno določenih slojih kože stimulira nastenek novega kolagen, kar privede do do bolj zategnjene kože, zmanjšanja gub in liftinga obraza. Izredno učinkovita terapija, kjer so rezultati vidni že eni terapiji. Svetujemo izvesti postopek po vseh predelih obraza, vratu in podbradka, saj edino tako, lahko pričakujemo dobre rezultate. Naša HIFU naprava je iz Koreje, ima določene tehnične lastnosti, katere jo razlikujejo od drugih.

NEKIRUŠKO OBLIKOVANJE TELESA Z HIFU: fokusiran ultrazvok se lahko na določenih delih telesa uporablja tudi za oblikovanje telesa, saj HIFU energija zmanjša nakopičeno lokalno maščobo in učvrsti kožo.   

VIVACE - MICRONEEDLING Z RADIOFREKVENCO:  Korejska naprava Vivace je svetovna znana terapija ("Vivace Experience"), katera združuje najnovejšo generacijo mikroneedlinga z radiofrekvenco (RF) in LED svetolobo. Posebni nastavki z zlatimi iglicami lahko delujejo do 3.5mm pod kožo. Terapija se uporablja za nekirurki facelifting, izboljšanje kvalitete kože, za odpravljanje brazgotin po aknah, za aknasto kožo, za strije in za nekatere druge indikacije. Koža je po terapiji učrščena, bolj galdka in napeta, kar povrne mladosten videz. Svetujemo ponovitev vsaj 4 terapij.

SHEMAX- pneumatska naprava: Korejska unikatna, edinstvena naprava, edina v širši regiji. Shemax je naprava, kjer s kinečno energijo (brez igle) delujemo na strukture kod pod kožo. Z različnimi protokoli jo uporabljamo za več različnih indikacij. Rezultati so odlični; v primeru odpravljanja brazgotin od aken in za odpravljanje strij, presega vse druge metode po izjemnih rezultatih.

  • NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA
  • BRAZGOTINE OD AKEN
  • ODPRAVLJANJE STRIJ
  • ZDRAVLJENJE BRAZGOTIN (hiperkeratoze, po operaciji)
  • LIFTING ZADNJICE
  • PREOBLIKOVANJE TELESA
  • ZDRAVLJENJE PREKOMERNEGA POTENJA 

PROFACIAL: Korejska inovativna naprava, katera vašo kožo osveži in pomladi, ne samo na površini, temveč tudi v globjih slojih kože. ProFacial je združuje več postopkov v eni napravi: kislinski piling, intenzivno hidracijo, faktorje rasti, protiventne učinkovine, ionski lifting kože, radiofrekvenco in ultrazvok. Osnova terapija vključuje "Aqua Peeling", ostale terapije so opcijsko glede na stanje in problematiko kože. Terapija se lahko izvaja na obrazu, vratu, dekolteju, rokah in na določenih drugih področjih. Terapijo se svetuje ponavljati. 

MICRONEEDLING Z DERMAPEN    

KOZMETIČNA NEGA OBRAZA
    
KEMIČNI PILING - POVRŠINSKI     

PLASMA PEN  

OPERA MASK - LED FOTOTERAPIJA: Svetloba kot terapija, različne valovne dolžine za različne indikacije. Terapijo se svetuje ponavljati. Na pakete terapij nudimo določene ugodnosti.

KOZMETIČNI IZDELKI ZA UPORABO DOMA