Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Mezoterapija za predel okoli oči z Nanosoft iglo in NCTF 135 HA

Mezoterapija za predel okoli oči z Nanosoft iglo in NCTF 135 HA

KAJ JE POPOLNA KOŽA? Popolna koža je predvsem zdrava koža. Ne glede na drobne črte in gubice je kakovost kože skrivnost lepe, sijoče in zdrave kože. Vsaka ženska ima svojo predstavo o lepoti ... vendar se pri večini vrhunska lepota manifestira, ko sta telo in duša v harmoniji - to je, ko trajnost, naravna lepota in sijaj sijeta od znotraj.

Filorga FILLMED so profesionalni francoski produkti za kožo z edinstvenimi formulami za vse znake staranja kože ali izboljšanje kvalitete kože mladih oseb. S preparati Filorga Fillmed uspešno ukrepamo zoper glavne težave s kožo: tekstura kože, gube, utrujen videz/koža, pigmentacije, hidracija, sijaj kože.

NCTF® 135 HA je edinstven preparat za revitalizacijo z več kot 50 sestavinami, katere nahranijo kožo in ustvarijo optimalne pogoje za fibroblaste, ki so odgovorni za proizvodnjo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline, te sestavine so ključne za obnavljanje kože. NCTF 135HA spodbuja tudi celične faktorje rasti.  Filorga NCTF 135HA® aktivno obnavlja kožo in nadomešča minerale, kot so magnezij, natrij, kalij in kalcij. Po drugi strani pa s čisto hialuronsko kislino daje takojšnje rezultate za izboljšanje naravnega sijaja kože in hidracije. Preparat se lahko uporablja za obraz, za okoli oči, vrat, roke, dekolte, vendar tudi za določene predele telesa, kot so  stegna in trebuh. Terapija pomaga odpraviti temne kolobarje pod očmi, zmanjša gube, navlaži kožo, ji povrne sijaj, kožo napne,vpliva pigmentacijo itd.

Kaj je znotraj tege preparata? FREE HA : 12 VITAMINS + 24 AMINO ACIDS + 6 CO-ENZYMES + NUCLEIC ACIDS + 6 MINERALS + 6 others

Vitamini A, B, C in E so le nekateri, ki prispevajo k stimulaciji kožnih celic. Poleg tega obstaja še 24 različnih aminokislin, ki pomagajo proizvajati elastin in kolagen, dva pomembna proteina, ki tvorita kožne plasti. Za boj proti prostim radikalom obstajata tudi dva antioksidanta, ki zagotavljata, da vaša koža ostane zdrava in sijoča.

Kakšen protokol ponavljanja se svetuje? 3x v razmiku 15 dni, nato 2x v razmiku 1 mesec, vendar določeni rezultati so vidni tudi že po 1 terapiji in se glede ponavljanja odločite sami glede na vaše zmožnosti. Pri zakupu paketa 3 ali 5 terapij vam nudimo popust.

NanoSoft ™ IGLA je najmanjša in inovativna igla na sploh. Ni iz kovine, temveč jo sestavljajo 3 silikonski mikro stožci velikosti 0,6 mm, omogoča natančne injekcije v dermis. NanoSoft ™ je približno trikrat manjša od običajne injekcijske igle. Izboljša udobje za stranko - je neboleče, zmanjša tveganje za nastanek modric in olajša preostali estetski protokol: majhne papule takoj oblikujejo in hitro razširijo izdelek okoli dermisa. Te papule ne trajajo dlje kot 24 ur, večinoma 6-10 ur.

Posegi okoli oči so bili vedno poseben izziv: želimo, da postopek učinkovit, vendar ne preveč agresiven. Z NanoSoft ™ iglo je postopek udoben in varen.