Ko majhne stvari naredijo veliko spremembo.

Jalupro - kolagen booster

Jalupro - kolagen booster

Novo! Kolagen booster JALUPRO! Unikatne sestavine (aminokisline in hialuronska kislina), katere po injiciranju v kožo privedejo do biorevitalizacije znakov staranja kože, pomagajo popraviti poškodbe od sonca, lahko se uporablja pred ali po drugih posegih na obrazu na povečanje učinka posega in za hitrejšo regeneracijo kože (HIFU, Laser, peeling, Vivace RF micro-needeling...)

Jalupro je zaztopina za injiciranje, uporabljamo ga za biorevitalizacijo ( obnovo kože od znotraj). Jalupro v koži privede do posebnih učinkov - fibroblaste nahrani in stimulira naravno sintezo kolagena. Posledično se znaki staranja zmanjšajo, gube se izboljšajo, koža postane bolj elastična, zdrava in sijoča, izboljša fotopoškodbe povzročene z UV žarki sonca, podaljša se učinek drugih estetskih procedure, lahko se uporablja ob aplikaciji dermalnih polnih in botoksa, Jalupro se lahko uporabi tudi skupaj z mikrobotoksom - Jalubotox ali Hyalu-Botox.

Kdaj je čas za uporabo Jalupro injekcijskega seruma? Jalupro je sinergistični izdelek, ki ga lahko uporabimo za izboljšanje gub in izboljšanje teksture kože na obrazu, vratu, dekolteju, notranjih stegnih, trebuhu in kolenih. Uporabimo ga lahko takoj po prvih znakih staranja, kot tudi v boju proti strijam, pred sončenjem in pred in po različnih posegih. 

Za optimalni rezulta svetujemo apliciranje 4-6x na leto. oz glede na stanje kože in rezultata, katerega želimo doseči.

V maju akcijska cena za BIOREVITALIZACIJO z JALUPRO 200€ (namesto 250€).